11 Ιανουαρίου 2013

Ο Κεντέρης έγινε αίολος μόλις έχασε την αργομισθία

Τέλος στην καριέρα του στις Ενοπλες Δυνάμεις επέλεξε να βάλει ο Κώστας Κεντέρης.


Ο πρώην ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τα προνόμια που είχε δώσει η Πολιτεία σε όσους τίμησαν τη χώρα μας σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, είχε διαλέξει την Πολεμική Αεροπορία, είχε κληθεί μαζί με άλλους 156 αθλητές να παρουσιαστεί στη θέση που υπηρετεί και να πάρει φύλλο πορείας.


Η διαταγή του ΓΕΕΘΑ εκδόθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ εστάλη φύλλο πορείας στους ολυμπιονίκες να παρουσιαστούν μέχρι τις 15 του ίδιου μήνα σε συγκεκριμένη υπηρεσία ή μονάδα του κλάδου όπου ανήκουν ή του ΓΕΕΘΑ. Ολα έγιναν κατόπιν εντολής του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη, που έκρινε ότι είναι αναγκαίο να αξιοποιηθούν όλοι οι αξιωματικοί και να μην αμείβονται δίχως να προσφέρουν υπηρεσίες.

Ο Κώστας Κεντέρης, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε στο στρατόπεδο της Μυτιλήνης και απέστειλε την παραίτησή του, μια και τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην ξενοδοχειακή επιχείρησή του στην Ηπειρο. Ο Κεντέρης κατείχε τη θέση του αξιωματικού στην Πολεμική Αεροπορία, μετά τη νίκη του στα 200 μ. των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ το 2000.

http://www.dimokratianews.gr/