23 Ιανουαρίου 2013

Εκτός του ΣΥΡΙΖΑ ο Δενδιας μοιράζει πόνο και στη ΧΑ... όταν συλλαμβάνει λαθραίους που τους θέλουν ελεύθερους για να τρομοκρατούν...

[Ρε παλικάρια θα αποφασίσετε τι θέλετε; Ούτε οι κερατωμένες δεν κάνουν έτσι: Χθες ζητάγανε να παρέμβει στην Πάτρα και σήμερα που παρενέβη του λένε ότι το έκανε για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου... μονά-ζυγά δικά τους... Λογικό βέβαια να εξεγείρονται γιατί ο Δένδιας τους χαλάει τη μανέστρα αφαιρώντας τους επιχειρήματα...]

Νέα δριμεία επίθεση εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.

Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν γίνονται για να περιοριστεί το έγκλημα, αλλά με την ελπίδα πως έτσι θα περιοριστούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ενώ σημειώνει πως ο υπουργός λειτουργεί ως «προστάτης των λαθρομεταναστών» και πως «ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός εις βάρος των Ελλήνων».

«Τα επικοινωνιακά σόου του κ. Δένδια όπως ο καφές με τον Σαμαρά στην αποστειρωμένη πλατεία Ομονοίας και οι επιχειρήσεις στις άδειες καταλήψεις με περισσότερες κάμερες απ΄ ό,τι αστυνομικούς δεν πείθουν κανέναν!» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα, τονίζει πως την Τρίτη βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός μίλησε στην αρμόδια επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, παρουσία του υπουργού, για την κατάσταση που επικρατεί στην Πάτρα και στη συνέχεια ακολούθησε νέα αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή.

«Ο υπουργός Προ - Πο που κινείται καθαρά με πολιτικά και επικοινωνιακά κριτήρια και όχι με γνώμονα την δημόσια ασφάλεια και το κοινωνικό συμφέρον έσπευσε σήμερα να προβεί σε μια ακόμα επιχείρηση στην Πάτρα καθ' υπόδειξη της Χρυσής Αυγής» αναφέρει υποστηρίζοντας πως ο κ. Δένδιας πιστεύει «πως έτσι θα ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού και θα ανακόψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής».

«Αργείτε κ. Δένδια και ακολουθείτε ασθμαίνοντας...» καταλήγει η ανακοίνωση για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

iefimerida.gr