08 Ιανουαρίου 2013

Κόμμα προανήγγειλε και ο Βουδούρης!

Ομαδική φρενίτιδα έχει πιάσει τους πολιτικούς! Ο διαγραφείς από την ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha προανήγγειλε οτι θα ...κάνει κόμμα!


«Άστεγοι δεν είμαστε εμείς, άστεγο είναι το εγχείρημα της ΔΗΜΑΡ και θα δημιουργήσουμε ένα πολιτικό φορέα που θα σηκώσει αυτό το εγχείρημα», είπε χαρακτηριστικά ο Βουδούρης.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο προσχώρησης του νέου πολιτικού φορέα στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ωστόσο ότι θέλει συνομιλία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Εμείς, το Αριστερό Δίκτυο, δεν θα πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλουμε να έχουμε ένα διάλογο μαζί τους», είπε ο κος Βουδούρης.

Δεν παρέλειψε φυσικά να πετάξει τα καρφιά του και για τον πρόεδρο του πρώην κόμματος του «ο Φώτης Κουβέλης έχει εγκλωβιστεί σε μια πολιτική που τον αναγκάζει να μη δέχεται την άλλη άποψη».

Υποστήριξε ότι «η στροφή δεν έχει γίνει από μάς, αλλά από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ . Εμείς δεν έχουμε παρεκκλίνει από την προγραμματική συμφωνία και τις προεκλογικές δεσμεύσεις».

Ο Βουδούρης αναρωτήθηκε πώς «γίνεται να μη θέλει κάποιος να χυθεί άπλετο φως σε όλες τις παραμέτρους της λίστας Λαγκάρντ. Η απόφαση παραπομπής μόνο του κυρίου Παπακωνσταντίνου ήταν του κυρίου Κουβέλη, όχι του κόμματος»
«Η λασπολογία, ο βρώμικος πόλεμος, δεν ταιριάζει στη ΔΗΜΑΡ. Είναι κρίμα για κάποιος συντρόφους», κατέληξε.

παραπολιτικα