23 Ιανουαρίου 2013

Άλλη μια ξεφτίλα Χατζηδάκη!! Διόρισε τον τελεσίδικα καταδικασμένο Κόκκινο στα ΚΕΚ-ΕΛΤΑ

[Ρε Μπάμπη τι κάνει αλήθεια αυτή η Κνίτισα η Ελένη από τη σχολή σου στον Πειραιά; Αυτή η χοντρή η νταρντάνα που σου λεγε ότι ψήφιζε ΔΑΠ για να... την "κερνάς"... ξέρεις εσύ τώρα ποια λέω νομίζω το επώνυμο άρχιζε από Μιχ... Ξεφτίλες όλοι σας! Εξαργυρώσατε τους αγώνες άλλων με κρατικοδίαιτες θέσεις! Τι μπορεί να προσφέρει στο γαμημέν@ το κράτος ρε ξεφτίλες κάποιος που έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για ρουσφέτια;]

Ο επί σειρά πολλών ετών στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, και πρώην Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Μπάμπης Κόκκινος, τοποθετείται στη θέση του προέδρου του ΚΕΚ-ΕΛΤΑ.


Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόταση της κυβέρνησης, την οποία παρουσίασε στη Βουλή ο αρμόδιος Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, και έχει τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Τάκη Αθανασόπουλου.

Η επιλογή Κόκκινου επικρίνεται σήμερα από την “Εφημερίδα των Συντακτών”, η οποία δημοσιεύει ρεπορτάζ περί της καταδίκης του κ. Κόκκινου για παράβαση καθήκοντος, σε δεύτερο βαθμό, τον Φεβρουάριο του 2012 από το Τριμελές Εφετείο Αιγαίου.

Η υπόθεση αφορούσε διαγωνισμό προσλήψεων του 2004, για την κάλυψη 30 θέσεων μερικής απασχόλησης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. [Ο διαγωνισμός έγινε στα μουλωχτά (δεν δημοσιοποιήθηκε όπως έπρεπε) για να διοριστούν οι κολλητοί]

Ο κ. Κόκκινος πάντως, ήταν υποψήφιος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, και σήμερα είναι επικεφαλής του συνδυασμού της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο.

http://ysterografa.gr