29 Ιανουαρίου 2013

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε (γιατί ο Πάνος δεν το κατάλαβε): Δεν υπάρχει πλέον υπόθεση CDS-Καμμένου-Αντρίκου για τους οικονομικούς εισαγγελείς

Φαντάζομαι θα είδατε την είδηση περί ενσωμάτωσης (για συσχετισμό μιλάνε οι Καμμένοι για να αποφύγουν τη ρομπιά) της έρευνας για τα θρυλούμενα και αναπόδεικτα CDS του Πανάρα στην έρευνα που γίνεται για το κατά πόσο η τζογαδόρικη μετατροπή του Τ3 (αγοράζεις μετοχές και τις πληρώνεις σε τρεις μέρες που στο μεταξύ τις έχεις πουλήσει...) σε Τ10, αμέσως μετά την άνοδο στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ το 2009, συνετέλεσε στην επιδείνωση της κρίσης.


Φαντάζομαι θα διαβάσατε τους διθυράμβους... διθυράμβους για την υποβάθμιση της υπόθεσης! Γιατί ουσιαστικά οι εισαγγελείς μετά από 2 χρόνια έρευνας δεν έχουν βρει τίποτα πέρα από το δακτυλογραφημένο κατεβατό αριθμών που κυκλοφορεί ο Καμμένος και τα βαπτίζει CDS. Έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν εμμέσως αυτό που πρότεινε πέρσι τον Απρίλιο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αρειστείδης Κορέας. Να βάλουν ουσιαστικά την υπόθεση στην κατάψυξη, ενσωματόνωντάς την σαν αστερίσκο στην υπόθεση του Τ3-Τ10.

Γιατί δε νομίζω να πιστεύει σοβαρός άνθρωπος ότι είναι αναβάθμιση της υπόθεσης η ενσωμάτωσή της σε μια άλλη έρευνα, γιατί όσοι δεν έχουν καταλάβει θα καταλάβουν αν ρωτήσουν για το ποιες έρευνες στο γραφείο των οικονομικών εισαγγελέων.... H υπόθεση CDS-Καμμένος-Αντρίκος απλά δεν υπάρχει... τόσο απλά.

Εμείς βέβαια του τα λέγαμε του Πάνου αλλά μας έλεγε λασπολόγους και ότι τα παίρνουμε από τη Συγγρού... το επιχείρημά του ήταν η φυλλάδα της Δημοκρατίας των δημοσιογράφων που πέταξε με τις κλωτσιές ο Καραμανλής απ' τη ΝΔ...

 Περαστικά και χαιρετίσματα...