15 Ιανουαρίου 2013

Τελικά ο αστυνομικός παρακολουθούσε τη σύζυγο επιχειρηματία και όχι πόσα λίτρα coca cola πίνει ο Καμμένος

Η απορία βεβαια είναι: Πως σχετίζεται ο Καμμένος και η συνοδεία του με τη σύζυγο κάποιου γνωστού χρυσοχόου και ποιος είναι ο εραστής της παρέας :)

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται σήμερα Τρίτη ένας 45χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος είχε αναλάβει την παρακολούθηση της συζύγου επιχειρηματία ο οποίος επίσης θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο αστυνομικός κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του. Επίσης με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας όταν η συνοδεία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου αντιλήφθηκε να τους ακολουθεί ένας μοτοσικλετιστής που κρίθηκε ύποπτος. Λίγο αργότερα αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν πως επρόκειτο για τον 45χρονο συνάδελφο τους ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και προέκυψε ότι ο Αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό του επιχειρηματία, έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση της συζύγου του, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε παράνομα.