05 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο: H πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστουκίζι Κύπρια Αστυνομικό και τη βγάζουν καροτσάκι έξω απ' την αίθουσα

Eνα βίντεο ντοκουμέντο για τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όταν η πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστούκισε μια Αστυνομικό επειδή της είπαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο ασφαλείας, προέβαλε Κυπριακό κανάλι.

Συγκεκριμένα η τηλεόραση του «Sigma» προέβαλε το βράδυ της Πέμπτης το βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα το χαστούκι που έδωσε η πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Κύπρο (η κυρία με το ροζ ταγέρ) στην Αστυνομικό.

Η πρέσβειρα ήθελε να περάσει μαζί με τους συγγενείς της μέχρι την αίθουσα αναχωρήσεων και της υποδείχθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο ασφάλειας.

Η πρέσβειρα αντέδρασε και μάλιστα παρενέβη ένας εκ των συνοδών της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μικροεπεισόδια με την Αστυνομία. Η πρέσβειρα φαίνεται να επιμένει να προχωρήσει στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η γυναίκα αστυνομικός τής υποδεικνύει εκ νέου ότι δεν μπορεί να περάσει και εκεί τη χαστουκίζει στο πρόσωπο. Τότε επεμβαίνουν οι αστυνομικοί και την απομακρύνουν, ενώ η ίδια συνεχίζει να φωνάζει και να αντιδρά.



iefimerida.gr