25 Ιανουαρίου 2013

"Σε site γνωριμιών παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ"... site για γυναίκες ή για gay;

Χαμός επικρατεί στην Αγγλία μετά από αποκάλυψη ενός site γνωριμιών στο ίντερνετ που έκανε γνωστό πως παραπάνω από 40 παντρεμένοι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ το χρησιμοποιούν για παράνομες συνευρέσεις.

Νέες περιπέτειες έρχονται να ταράξουν την ήρεμη ζωή των παντρεμένων ποδοσφαιριστών της Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, ένα site όπου ο κάθε άνδρας και γυναίκα μπορεί να βάλει ψεύτικο όνομα για να συναντήσει άλλα άτομα χωρίς να τον πιάσουν, αποκάλυψε πως ανάμεσα στους χρήστες είναι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Τσέλσι, αλλά και ακόμα 40 παντρεμένοι παίκτες που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η τοποθέτηση της υπεύθυνης Τύπου του σάιτ, Έμιλι Πόουπ δείχνει ξεκάθαρα την κατάσταση. «Εδώ και έναν χρόνο δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα για άπιστους άνδρες στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά όλοι έγιναν Άγιοι; Δυστυχώς, για τις WAGs της Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Βρήκαμε, πως 44 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν το Undercover Lovers για παραπάνω από ένα χρόνο. Εγγυόμαστε στα μέλη μας πως το πραγματικό τους όνομα δεν θα βγει στην επιφάνεια και δεν πρόκειται να το κάνουμε ποτέ αυτό. Ωστόσο, ξέρουμε ότι παντρεμένοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι έχουν ενεργό προφίλ στον ιστότοπό μας», είπε.

onsports.gr