25 Φεβρουαρίου 2013

18 Φλεβάρη 2014-ΛΠΕ: Συνεχίστηκαν και χθες οι εκδορμές με το παραδοσιακό κάψιμο φασιστικών επιχειρήσεων

Αθήνα, 18 Φλεβάρη 2014. ΛΠΕ,
Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (People's News Agency, PNA).

Συνεχίστηκαν και χθες, με μεγάλη επιτυχία, οι κυριακάτικες εκδρομές στην εξοχή, σε όλη τη χώρα, για τα μέλη του Σύριζα-ΕΚΜ και του ΚΚΕ (και των υπαλλήλων της Βουλής). Φυσικά, οι εκδρομές συνδυάστηκαν με το παραδοσιακό συμβολικό...

κάψιμο εργοστασίων και άλλων συναφών φασιστικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που έπιναν το αίμα του λαού, κάτω από καθεστώς της στυγνής χούντας των μερκελιστών γερμαοτσολιάδων.

Στις χθεσινές εκδρομές κάηκαν οι εγκαταστάσεις της Χαλυβουργικής, τα διυλιστήρια του Λάτση, το Πόρτο Καρράς στην Χαλκιδική, η πρώην Δωδώνη στην Ήπειρο, η πρώην Άλτζιντα στην Πάτρα κτλ. Οι συμβολικοί εμπρησμοί συνοδεύτηκαν από παραδοσιακούς χορούς, αντάρτικα τραγούδια, απαγγελία ποίησης του Τάσου Κουράκη, και στην ειδικά στην εκδρομή στον Ασπρόπυργο, παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα από τον Γιώργο Κιμούλη και ακολούθησε πολύωρη διάλεξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα οφέλη του σοσιαλισμού.

Όλοι εμπρησμοί έγιναν τηρώντας αυστηρά τις συνθήκες ασφαλείας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών του Σύριζα από την Κερατέα και την Χαλκιδική.

Σήμερα 18 Φλεβάρη υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα αγοράς από το Κρατικό Μονοπώλιο Αρτοποιείας μισής φρατζόλας του νέου τύπου ψωμιού 50-50 (50% πίτουρο-50%πριονίδι) έχουν όσοι το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 64 και 86. Οι κάτοχοι φυσικά κομματικών ταυτοτήτων Σύριζα-ΕΚΜ και ΚΚΕ (και οι υπάλληλοι της Βουλής) θα συνεχίσουν να προμηθεύονται το παλαιού τύπου ψωμί, από αλεύρι.

Facebook: Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων