12 Φεβρουαρίου 2013

Γελάει ο κόσμος: Κίνηση χοιροβοσκού στο ΠΑΣΟΚ με 75 υπογραφές

Σε συστράτευση για εύρεση της χαμένης κουτάλας καλεί ο πρώην γραμματέας του Κινήματος

Τη δική του κίνηση επιχειρεί να κάνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ συγκροτώντας το δικό του εσωκομματικό ρεύμα. Μετά το συνέδριο και τις αλλαγές που θα προκύψουν τα ρεύματα θα είναι θεσμοθετημένα και ο πρώην γραμματέας του κινήματος μαζί με άλλα 75 στελέχη καλεί σε συστράτευση ετσι ώστε να μην αλλάξει η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων:

"Απευθυνόμαστε σε όσους παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ, παρά τις διαφωνίες τους, την απογοήτευση τους ή και το θυμό τους. Όλα αυτά είναι θεμιτά και, σε αρκετές περιπτώσεις, δικαιολογημένα. Αυτό που δεν δικαιολογείται, είναι η άρνηση συμβολής στην διαμόρφωση των θέσεων, της φυσιογνωμίας και των συλλογικών οργάνων του Κινήματος. Στην ουσία, δηλαδή, η αποχή από τις διαδικασίες που θα καθορίσουν το μέλλον των πολιτών που ανήκουν στην Δημοκρατική Παράταξη και απαιτούν προοδευτικές λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας σήμερα. "

Ανάμεσα στα ονόματα που υπογράφουν είναι εκτός του Μιχάλη Καρχιμάκη, ο Σήφης Βαλυράκης, ο Παντελής Οικονόμου, ο Γιάννης Διαμαντίδης και η Κατερίνα Μπατζελή