09 Φεβρουαρίου 2013

9 Φλεβάρη 2014: Καθαρίζουμε το Παγκράτι από τα σκουπίδια! Η έλλειψη πετρελαίου για τα απορριμματοφόρα που μας έχουν επιβάλει οι ιμπεριαλιστές της υφηλίου δεν μας αποθαρρύνει!

Αθήνα, 9 Φλεβάρη 2014. ΛΠΕ, Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (People's News Agency, PNA).

Την ερχόμενη Παρασκευή, συμμετέχουμε όλοι στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Καθαριότητας, "'Ολοι μαζί μπορούμε"! (ένα σύνθημα που είχε καταχραστεί πριν την εθνικοποίησή του ο μερκελιστικός σταθμός των γερμανοτσολιάδων) Καθαρίζουμε το Παγκράτι από τα σκουπίδια! Η έλλειψη πετρελαίου για τα απορριμματοφόρα  που μας έχουν επιβάλει οι ιμπεριαλιστές της υφηλίου δεν μας αποθαρρύνει!

Με τα άχρηστα πλέον καροτσάκια από τα πρώην Σούπερ Μάρκετ (αφού τα ψώνια δεν γεμίζουν πιά ούτε καλαθάκι), μαζεύουμε όλοι μαζί τα σκουπίδια από το Παγκράτι και τα ρίχνουμε στον νέο ΧΥΤΑ στις Στήλες του Ολυμπίου Διός.

Ο Υπουργός Καθαριότητας Δημήτρης Μπαλασόπουλος δήλωσε ότι κλιμάκια οδοκαθαριστών του Υπουργείου θα βρίσκονται κοντά στους πολίτες, για να τους υποδεικνύουν πώς θα συλλέγουν και θα μεταφέρουν τα σκουπίδια.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έδωσε το Υπουργείο στην δημοσιότητα, καθαρίζοντας μια γειτονιά την εβδομάδα αναμένεται να μειωθεί δραματικά ο χρόνος παραμονής των σκουπιδιών στους δρόμους σε κάτω από 6 μήνες.

Παρακαλούνται όσοι προσέλθουν στην δράση της αποκομιδής των απορριμάτων να φέρουν μεγάλα σκουπόξυλα ή στυλιάρια, για την αντιμετώπιση των πολυάριθμων αρουραίων.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι λόγω έλλειψης καυσίμων, οι προβλεπόμενες ποσότητες εσπεριδοειδών δεν θα διατεθούν στους πολίτες από το Κρατικό Μονοπώλιο Μαναβικής, αλλά απευθείας από τους Κρατικούς Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.

Φυσικά οι κάτοχοι κομματικών ταυτοτήτων Σύριζα-ΕΚΜ και ΚΚΕ, και οι υπάλληλοι της Βουλής, θα συνεχίσουν την κανονική προμήθεια τους, από τα ειδικά σημεία πώλησης στο Κρατικό Μονοπώλιο Υπεραγορών.

facebook.com / Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων