01 Φεβρουαρίου 2013

Οι παιδικές Ασθένειες της ΔΗΜΑΡ μέσω…Ρεπούση

Μερικοί στη ΔΗΜΑΡ συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα προσανατολισμού.

Μερικοί στη ΔΗΜΑΡ ξεχνούν πως ο κόσμος τους ψήφισε για να στηρίζουν κριτικά την κυβέρνηση και όχι να θυμούνται τις παιδικές ασθένειες του αριστερισμού…

Κάτι που δεν περιμέναμε από την Μ. Ρεπούση η οποία ενώ έχει παραβρεθεί σε αμέτρητες συναντήσεις στο Υπουργείο για το Σχέδιο Αθηνά και έχει υποστηρίξει με άρθρα και συνεντεύξεις την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης μεταρρύθμισης τώρα δηλώνει πως “δεν έγινε διάλογος”.

Ή η πολύπειρη Μ. Ρεπούση αγνοεί πως υπάρχει μία σημαντική διορία διαβούλευσης και διαλόγου των προτάσεων του Υπουργείου Παιδείας 45 ημερών ή προσπαθεί να υπεραμυνθεί των κεκτημένων των καθηγητών, που σε πολλές περιπτώσεις ξεβολεύονται.

Είναι σαφές πως οι ακαδημαϊκοί αποτελούν πελατειακό κοινό της ΔΗΜΑΡ. Δεν είναι προφανώς τυχαίο πως λίγα λεπτά προηγουμένως ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ Ευστάθιος Ευσταθόπουλος δήλωνε επίσης τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη διαλόγου!!

Κύριε Ευσταθόπουλε… μόνο οι κάμερες των τηλεοράσεων σας έχουν να κάνετε δηλώσεις από τον Σεπτέμβριο για το θέμα αυτό.

Και τουλάχιστον άλλες 4-5 φορές έχουν κάνει δηλώσεις εκπρόσωποι της ΠΟΣΔΕΠ μέσα στο Υπουργείο!!

Και ας μη ξεχνάμε πως σε αυτή τη χώρα διάλογο κάνουν όσοι δε θέλουν να αλλάξει τίποτα..

Όσον αφορά στην επερώτηση στη Βουλή για την απαλλαγή του μαθήματος των Θρησκευτικών, απλά να πούμε στην κυρία Ρεπούση πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί ως βουλευτής σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για τον κόσμο.

Ευτυχώς που δεν ζήτησε και την κατάργηση του μαθήματος σε μία χώρα με 95% Χριστιανούς Ορθοδόξους.

Θ.

http://www.antinews.gr/2013/02/01/202224