07 Φεβρουαρίου 2013

Τους απόστρατους βλέπει ο Σαμαράς... τι να τους πει κι αυτός, αν δεν υπάρχει σάλιο...

Ορίστηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά με τις θεσμικές ενώσεις αποστράτων

Την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα πριν από μερικές μέρες, συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τα προεδρία των τριών θεσμικών ενώσεων αποστράτων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τα χιλιάδες μέλη τους και τις οικογένειές τους.

Η συνάντηση αυτή «κλείστηκε» μετά από ενέργειες του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος και θα συνοδεύει τα προεδρεία στη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό και ο οποίος, πριν μερικές ημέρες, είχε αναλάβει σχετική πρωτοβουλία και είχε συναντηθεί μαζί τους σε πολύωρη σύσκεψη, παρουσία των υφυπουργών, των αρχηγών και υπηρεσιακών παραγόντων, για να προετοιμάσουν τη συνάντηση αυτή.

Η συνάντηση αυτή αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και οι χιλιάδες απόστρατοι με τις οικογένειές τους έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες (θεωρητικές τουλάχιστον) σε αυτήν, καθώς το κλίμα στις τάξεις τους είναι εκρηκτικό. Όπως επίσης εκρηκτική (μεταφορικώς) θα είναι και η απογοήτευσή τους σε περίπτωση που μετά την υψηλού επιπέδου αυτή συνάντηση δεν προκύψει τίποτα.

Λ.Σ.Μ.