14 Φεβρουαρίου 2013

Γελάει ο κόσμος με τους απίστευτους μαλάκ@@ της δημοσιοκαφρίλας

Προσέξτε (φώτο) τι λένε οι παπάρες του iefimerida δημιουργώντας την εντύπωση στον άσχετο ότι κάτι του κρύβουν... Σενάρια επί σεναρίων για το τι είναι και ποιος δημιούργησε το "κρυφό" αρχείο (αρχείο είναι και όχι "κωδικός" μαλάκ@@) nmdsdcid.... αντί να κάνουν το αυτονόητο που είναι αυτό:

Να ψάξουν 2 λεπτά στο ιντερνετ για να μάθουν ότι το δήθεν κρυφό αρχείο που δημιούργησε κάποιος (και τροποποίησε μέσα σε 2 δευτερόλεπτα όπως λέει και η έκθεση των φωστήρων της ΔΗΕ που αντί να βοηθήσει τους άσχετους τους μπερδεύει ακόμα πιο πολύ) είναι ένα αρχείο που δημιουργείται σε πολλά στικάκια όταν τα βάζουμε πχ σε mp3 player ή σε πολλούς υπολογιστές όταν συνδέουμε με usb εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Το συγκεκριμένο αρχείο NMDSDCID που μπορεί να υπάρχει ακόμα και σε κάρτες μνήμης sd, περιέχει διάφορες ρυθμίσεις που αποθηκεύονται για τις επόμενες συνδέσεις του αποθηκευτικού μέσου με υπολογιστή...

Δείτε τα μόνοι σας εδώ: lmgtfy.com/?q=nmdsdcid

Διαβάστε και τι γράφουν οι αστείοι, που νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό και θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις:
Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με το επίμαχο usb της λίστας Λαγκάρντ που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και μέσα στη δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Ελληνικής Αστυνομίας που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή εκτός από τα αρχεία τα οποία είχαν δημιουργηθεί στο usb από την αντιγραφή του στις 8 Ιουλίου του 2011,είχε δημιουργηθεί και ένα πρόσθετο κρυφό αρχείο μη ορατό στους χρήστες, με κωδικό NMDSDCID, την 1η Οκτωβρίου 2011 στις 15.42.46".
Μια ημέρα πριν παραδοθεί το usb από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου και επιστρέψει στο ΣΔΟΕ και περίπου δύο ώρες μετά από την πρώτη φορά που άνοιξε το usb ο κ. Βενιζέλος με τον κωδικό χρήστη «Sofia».
Το πόρισμα δεν έχει καμία πρόσθετη αναφορά που θα φώτιζε αυτό το γεγονός κάτι το οποίο αναμένεται να εξηγηθεί περαιτέρω στη συνέχεια. 


http://www.iefimerida.gr/node/90560#ixzz2KoqA8nCM