07 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό θα πει να είσαι προοδευτικός Κιμούλης: Δημοσιεύεται η είδηση της απελευθέρωσής σου χωρίς ποτές να δημοσιευτεί η σύλληψή σου!

Πλήρωσε 4.000 ευρώ (τόσα μάζεψε από συγγενείς και φίλους όπως είπε χθες) και αφέθηκε ελεύθερος

Στη σύλληψη του Γιώργου Κιμούλη, λόγω οφειλών ύψους 200.000 ευρώ προς την εφορία, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του. Ο ηθοποιός συνελήφθη μετά το τέλος της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα.
Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και αφού κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών στη συνέχεια προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών και αφέθηκε ελεύθερος.

Την Τρίτη ο γνωστός ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κρύβεται προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Στην ανακοίνωσή του ο Γ.Κιμούλης κάνει λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού του και κατασκευασμένων θεαμάτων».

«Δεν ήμουν άφαντος, κρυμμένος, εξαφανισμένος ή χαμένος, όπως κάποια έντυπα ή blogs με παρουσίασαν. Όποιος ήθελε να μου μιλήσει ή να με δει, μπορούσε να με βρει ή στο σπίτι μου, σε μία καθόλου άγνωστη διεύθυνση για τις αρχές ή στο τηλέφωνό μου, πράγμα που ΚΑΝΕΝΑΣ απ' όσους με 'εμφάνιζαν' ως εξαφανισμένο, δεν το έκανε» αναφέρει.

Καταγγέλλει, επίσης, ότι «η προβοκάτσια έχει και τα όρια της» και χαρακτηρίζει «άγριο βιασμό» το να  αναγκάζεσαι «να γνωστοποιήσεις τα εν οίκω εν δήμω».

Σημειώνει, δε, ότι προβλήθηκε «μονταρισμένη αλήθεια» για την υπόθεσή του.

Όπως τονίζει, «είχα κάνει διακανονισμό, όπως εκατομμύρια έλληνες, δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω και πριν από ένα μήνα περίπου, επισκέφτηκα προσωπικά την εφορία μου για να κάνω έναν καινούργιο διακανονισμό. Συμφώνησα πως μέσα σ' ένα δεκαπενθήμερο θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω το ποσόν της πρώτης δόσης του νέου διακανονισμού. Δεν πέρασε όμως ούτε μία βδομάδα και το μεσημέρι της Παρασκευής έμαθα από την τηλεόραση, πως με κυνηγάει η αστυνομία και ο οικονομικός εισαγγελέας».
Newsroom ΔΟΛ