26 Φεβρουαρίου 2013

Βίντεο-Σαμαράς: Δεν μασάμε από απειλές κύριε Τσίπρα-Γελάει ο κόσμος με την ανεπάρκεια Τσίπρα και τις γκάφες...

[Γελάει ο κόσμος με τον Τσίπρα που βλέπει τους 8 μήνες της διακυβέρνησης Σαμαρά σαν 8 χρόνια... μέχρι και η Αλέκα τον έκραξε όταν προσπάθησε να οικειοποιηθεί και τον Φλωράκη... όσο για τον κατώτατο μισθό δεσμεύθηκε να τον αυξήσει αλλά δεν ανέφερε πότε θα καταθέσει τον περίφημο νόμο με το 1 άρθρο που θα αυξάνει τους μισθούς και θα καταργεί την ανεργία, ούτε φυσικά ανέφερε νούμερο καθώς για σήμερα η τιμή κλείδωσε στα 750 ευρώ που πρόσφερε ο Τσακαλώτος κερδίζοντας την προσφορά των 715 ευρώ του Μηλιού... εκεί βέβαια που καρφώθηκε ήταν όταν είπε:
"Ξέρει η αριστερά από χαλκεία" μιλώντας για διαδικτυακό υπόκοσμο εννοώντας προφανώς τους καλικάντζαρους με τους οποίους έχουν πλημμυρίσει το ιντερνετ.]

Xρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο Πρωθυπουργός απάντησε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι κινδυνολογεί.

«Νομίζεται ότι πετύχαμε έγινε χωρίς διαπραγμάτευση; Οι δανειστές άλλαξαν τους όρους όπως δεν έχει γίνει πουθενά;
Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση χωρίς αξιόπιστο Πρωθυπουργό, χωρίς αξιόπιστη κυβέρνηση. Είμαστε ένα με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους στις διαπραγματεύσεις. Πάτε τα κάνετε όλα λίμπα για να σας φοβηθούν. Θα υποχωρήσουν γιατί εσείς έχετε συστατική επιστολή από τον Τσάβες».



Ο Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας τα όσα ισχυριστηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή στάσης του Πρωθυπουργού σημείωσε «Δεν είμαστε το ίδιο. Εγώ είχα διαφωνήσει αλλά ποτέ δεν είχα πει ότι θα σκίσω το μνημόνιο. Εμείς είχαμε πως θα σεβαστούμε τα όσα ορίζουν οι συμβάσεις με τους δανειστές. Κρατήσαμε την χώρα στο ευρώ. Εκτός Ελλάδος το επικαλείται και εντός το υπονομεύεται. Εσείς τηρείται τις δεσμεύσεις σας; Ποιες από όλες; Αυτά που είπατε πριν από ένα ή πριν από έξι μήνες; Αυτά που λέει η 1η ή 16η συνιστώσα; Ε όχι να μας μιλάτε εσείς για συνέπεια κύριε Τσίπρα».

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε αποφασισμένος να βγάλει την χώρα από την κρίση και να προχωρήσει τις αποκρατικοποιήσεις που θα φέρουν ανάπτυξη στην χώρα. «Δεν μασάμε από απειλές κύριε Τσίπρα. Όταν μιλάτε για πειρατές προσέξτε γιατί νομιμοποιείται αυτούς που βάζουν φωτιές»



Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως με την παρουσία του στην βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίζει τον ρόλο του κοινοβουλίου «Εσείς που έρχεστε αναβαθμίζεται τον ρόλο της βουλής. Καμιά προσπάθεια σύγκλισης. Δεν είναι φοιτητικό αμφιθέατρο εδώ ξεπεράστε τις παιδικές ασθένειες. Σταματήστε τον κλεφτοπόλεμο των καταγγελιών. Δεν είναι θέατρο σκιών η πολιτική» 



Αναφερόμενος στην απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές στα Τρίκαλα έδωσε συγχαρητήρια στους εξωτερικούς φρουρούς και σχολίασε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξαν πως δεν θα έπρεπε να υπάρξουν πυροβολισμοί. «Μέχρι τώρα χαϊδεύατε τους κουκουλοφόρους τώρα χαϊδεύεται και τους βαρυποινίτες»

real.gr