20 Φεβρουαρίου 2013

Μέσα στο μπάνιο όπου ο Οσκαρ Πιστόριους πυροβόλησε την Ρίβα [εικόνες & κάρτα]

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μπάνιο του πρωταθλητή Οσκαρ Πιστόριους μέσα στο οποίο συντελέσθηκε η δολοφονία της άτυχης φίλης του Ρίβα Στίνκαμπ.
Η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε τις φωτογραφίες του πολυτελούς μπάνιου μέσα στο οποίο πέρασε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της η Ρίβα Στίνκαμπ και το οποίο τώρα αποτελεί το επίκεντρο των ερευνώ των Αρχών οι οποίες εξετάζουν όλα τα στοιχεία προκειμένου να καταλήξουν σε ένα ακριβές συμπέρασμα για το τι μπορεί να συνέβη τη μοιραία νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου.

Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι ο Οσκαρ Πιστόριους πήρε το όπλο του, στηρίχθηκε στα προσθετικά του πόδια, πήρε θέση κοντά στη μεγάλη γωνιακή μπανιέρα και άρχισε να πυροβολεί την πόρτα της τουαλέτας.

Ο πρωταθλητής πυροβόλησε τέσσερις φορές. Τρεις από τις σφαίρες βρήκαν την Στίνκαμπ στο χέρι, το κεφάλι και το ισχίο.

Η πόρτα της τουαλέτας ήταν κατεστραμμένη, με τον Πιστόριους να υποστηρίζει ενώπιον των δικαστών ότι όταν σκέφθηκε πως μέσα στο μπάνιο μπορεί να κρυβόταν η φίλη του και όχι κάποιος ληστής όπως αρχικά σκέφθηκε και άρχισε να πυροβολεί, άρπαξε το ρόπαλο του κρίκετ, την έσπασε και μπήκε μέσα. Εκεί αντίκρισε τη φίλη του σε μια λίμνη αίματος, και καθ ομολογία του προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή.











iefimerida.gr