25 Φεβρουαρίου 2013

Όταν δίνει τα "τέτοια" του ο Κυρίτσης της Ακρίτα, μόκο τα ΣΥΡΙΖΑκια... Όταν απαντάει ο Φαήλος, στην πυρά (βίντεο)

Τελικά η υποκρισία περισσεύει σ' αυτόν τον τόπο. Πριν λίγες μέρες κάθισα και παρατήρησα τα σχόλια που γράφηκαν σε ιστοσελίδες, όπως το ΒΗΜΑ και η LIFO, για την απάντηση που έδωσε ο Φαήλος σε έναν χρήστη του διαδικτύου, ονόματι "Ρασκόλνικοφ".
Παρά τις εξηγήσεις που έδωσε ο Φαήλος, οι επιθέσεις και οι ύβρεις που δέχτηκε ήταν αμέτρητες.
Μέχρι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε ανακοίνωση -για τέτοιο επίπεδο πολιτικής μιλάμε-, ζητώντας την κεφαλή του επί πίνακι.

Η κατάσταση μου θύμισε την εποχή που τα χαλκεία του Σημίτη, συνεδρίαζαν τακτικά σε σπίτι θανόντος πολιτικού, με τη συμμετοχή πολιτικών και δημοσιογράφων, και ετοίμαζαν την ηθική εξόντωση των μαρτύρων της υπόθεσης Οτζαλάν, μεταξύ των οποίων ο γράφων και ο Φαήλος.
Μίσος, Μίσος, Μίσος, από ανθρώπους εγκάθετους ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, σε ανθρώπους που ούτε καν γνώριζαν.

Τώρα, ένας βουλευτής, στη ρύμη του λόγου του και προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσει, εκστομίζει μια ...κακιά κουβέντα.

Έψαξα να δω στο διαδίκτυο αντιδράσεις.

Μούγκα.

Η κατάσταση αυτή δείχνει το επίπεδο που έχει η κοινωνική κριτική στην πατρίδα μας και πόσο παραμορφώνουν τα γυαλιά της αριστεροσύνης και της προοδευτικότητας την πραγματικότητα.

Όσο για την κ. Ακρίτα, σύζυγο του κ. Κυρίτση, μάλλον δεν είχε ακούσει ποτέ το "τρανόν βούκαν φα και τρανόν λόγον μη λες", προτού στρέψει τα ...φαρμακερά της βέλη προς τον Φαήλο...

Συνεχίστε υποκριτές τη μισαλλοδοξία σας...



http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/02/blog-post_996.html#more