28 Φεβρουαρίου 2013

Αριστερά ξεκατινιάσματα-Χριστοφιλοπούλου: Όπου δεις φως μπαίνεις... Κουρουπλής: Στο ΠΑΣΟΚ δεν πήγα για να γλύψω

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου απαντώντας στον πρώην ΠΑΣΟΚο και νυν ΣΥΡΙΖΑίο βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, είπε: «Ο κ. Κουρουμπλής όταν είδε φως μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι είδε φως και μπήκε και στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολούθησε ένα μικρό σούσουρο μιας και ο Κουρουπλής είναι "γκαβός"...(κατά το κουτσός (χωρίς εισαγωγικά) του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον Σόιμπλε) και η Χριστοφιλοπούλου "ανασκεύασε" λέγοντας: «Ακούω ότι κάποιους πείραξε αυτό που είπα νωρίτερα. Αν είναι έτσι, το παίρνω πίσω και αντ’ αυτού να πω: «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρώην ΠΑΣΟΚος για να της πει καμαρωτός ότι ήταν ΠΑΣΟΚος από τα γενιφάσκια του αλλά τώρα που διαλύθηκε πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ: «Εγώ από τα δέκα μου χρόνια κλήθηκα πρώιμα να δουλέψω πολύ σκληρά, για να μην επιτρέψω σε κανέναν να με δει σε λογική περιθωρίου. Στο ΠΑΣΟΚ δεν πήγα για να αρπάξω θέση. Στο ΠΑΣΟΚ πήγα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1974.Ο πρώτος μαθητής Γυμνασίου Αγρινίου. Και διώχθηκα με το νόμο περί τεντιμποϊσμού. Δεν πήγα στο ΠΑΣΟΚ για να αρπάξω θέσεις γλείφοντας, έρποντας και με το κέρατό μου. Στο ΠΑΣΟΚ πήγα και με τίμησε η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας».

Θέλουμε κι άλλα τέτοια ξεκατινιάσματα!