20 Φεβρουαρίου 2013

Επεισόδιο με Κασιδιάρη, Γερμενή και μέλος του ΠΑΜΕ

Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ στην περιοχή της Αναβύσσου μεταξύ δυνάμεων της αστυνομίας και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Κάτοικος της περιοχής, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρίου και του ΠΑΜΕ πήγε στο ΑΤ Αναβύσσου και κατήγγειλε πως μέλη της Χρυσής Αυγής τον καταδίωξαν και ένας εξ αυτών τον χαστούκισε, ενώ οι άλλοι τον έβρισαν.

Αστυνομικοί του τμήματος πήγαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και χωρίς να μπουν μέσα ζήτησαν να τους εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τότε από τα γραφεία βγήκε ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος κ. Γιώργος Γερμενής (γνωστός και ως Καιάδας), ο οποίος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό.

Η αστυνομία κάλεσε ενισχύσεις και μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκαν στην Ανάβυσσο δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Έγιναν 25 προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής τους οποίους κλήθηκε να αναγνωρίσει το μέλος του ΠΑΜΕ που ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε το χαστούκι.

Εκείνος τελικά αναγνώρισε μόνο έναν που συμμετείχε στο περιστατικό, ωστόσο όπως είπε δεν ήταν αυτός που τον χαστούκισε, επομένως δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη.

Στη συνέχεια έφτασε στο ΑΤ Αναβύσσου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον των αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος.

newsbomb.gr