01 Φεβρουαρίου 2013

Τους έστειλε αδιάβαστους: «Πρέπει να χρωστάμε χάρη στον Παπακωνσταντίνου»

Να μια ΠΑΣΟΚα που εκτιμάει το ψωμί που έφαγε από τον Παπ!

Σάστισαν στη Βουλή και στο τσακ γλίτωσαν τα … απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια, όταν η πρώην διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κ. Παπακωνσταντίνου, μια από τους 28 συνεργάτες του που κλήθηκαν ως μάρτυρες στην Επιτροπή δήλωσε:
Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και να χρωστάμε χάρη στον κ. Παπακωνσταντίνου. Χάρη σ’ αυτόν υπάρχουμε. Αυτός γλίτωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία»!!

Πρόκειται για την κα Χατζή, η οποία είναι η πρώτη που παρέλαβε το φάκελο με το CD που έστειλε η πρεσβεία και η οποία δήλωσε ότι έπειτα αγνοούσε την τύχη του φακέλου.

Η κα Χατζή που προκάλεσε όσο κανείς με τις δηλώσεις της, πλέκοντας το εγκώμιο του κ. Παπακωνσταντίνου, πήρε την αφορμή από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναρωτήθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του γραφείου του κ. Παπακωνσταντίνου λέγοντας «Με τον τρόπο που λειτουργούσε το γραφείο σας, απορώ πως η χώρα υπάρχει ακόμη». Τότε η κα Χατζή απέδωσε το «θαύμα» της ύπαρξης της χώρας στην προσπάθεια του κ. Παπακωνσταντίνου και λίγο πολύ μας αποκάλεσε όλους αχάριστους που τον «σέρνουμε» στις Προανακριτικές…

παραπολιτικα