19 Φεβρουαρίου 2013

Αριστερό ξεκατίνιασμα-Παππάς: Τελειώνει η αιματοβαμμένη πορεία του ΚΚΕ – Κανέλλη: Μυρίζετε μούχλα

«Αναψαν τα αίματα» ξανά στη Βουλή, αυτή τη φορά μεταξύ του Νίκου Παππά, και της Λιάνας Κανέλλη εκ μέρους του ΚΚΕ με αφορμή προκλητικές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή προσκλήθηκε επίσημα στην πόλη και υποστήριξε ότι αντέδρασαν στην επίσκεψή της οι «υμνητές του Στάλιν, του ΚΚΕ».

Στη συνέχεια δήλωσε με τρόπο προκλητικό ότι «Καθιστώ υπεύθυνο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για ό,τι μέλλει γενέσθαι στα Γιάννενα. Έχουν τελειώσει μια για πάντα . Η αιματοβαμμένη πορεία του ΚΚΕ θα είναι σκελετός στην ντουλάπα της νεοελληνικής ιστορίας».

Εκείνη τη στιγμή πήρε το λόγο η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος η οποία απάντησε σε έντονο ύφος «Το ποιος τελείωσε η όχι αφήστε το στο μέλλον. Έρχεστε από πολύ βαθιά στο παρελθόν και μυρίζετε μούχλα. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η ιστορία με δημοκρατικές διαδικασίες» και πρόσθεσε «Η βουλή δεν είναι γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Τα προβλήματα της να κάνει press conference να τα δίνει».