04 Φεβρουαρίου 2013

«Η κριτική του Στουρνάρα είναι αλαζονική» (ηχητικό)

Επιμένει ο Γραμματέας της ΝΔ και με νέα του συνέντευξη εξαπολύει βολές εναντίον του υπουργού Οικονομικών. Επιμένει ο Γραμματέας της ΝΔ και με συνέντευξη εξαπέλυσε νέες βολές εναντίον του υπουργού Οικονομικών αυτή την φορά όμως σε πιο χαμηλούς τόνους.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επιτέθηκε εκ νέου στον Γ. Στουρνάρα όχι για τον ενιαίο φόρο ακινήτων αλλά για την κριτική που ασκεί ο υπουργός Οικονομικών στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha είπε χαρακτηριστικά: «Οι απαντήσεις που δίνει στις συνεντεύξεις είναι κοφτές και καλές. Το να κάνεις όμως κριτική από την δεκαετία του ΄90 που μετείχε στο οικονομικό επιτελείο του Κ. Σημίτη μέχρι και την περίοδο του Κ. Καραμανλή αυτό είναι λίγο αλαζονικό.» 
Μία ημέρα μετά την δήλωση του στον ΣΚΑΙ που είπε ότι «ο Γ. Στουρνάρας λέει ανοησίες» ο Γραμματέας της ΝΔ επανήλθε και υποστήριξε πως ο υπουργός Οικονομικών στο μάθημα της πολιτικής ιστορίας δεν θα έπαιρνε καλό βαθμό.

«Στα μαθήματα πολιτικής οικονομίας παίρνει άριστα, ίσως όμως τον καλέσουμε για μαθήματα πολιτική ιστορίας εκεί δεν ξέρω τι βαθμό θα έπαιρνε. Για τα λάθη που καταλογίζει χρειάζεται περισσότερη συζήτηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μ. Κεφαλογιάννης. 

Ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει αντιπαράθεση των βουλευτών της ΝΔ με τον Γ. Στουρνάρα και αναφερόμενος στα όσα είπαν οι κύριοι Βορίδης και Μητσοτάκης στην βουλή υποστήριξε πως αυτό που έγινε ήταν δημιουργικό καθώς οι απαντήσει που έδωσε στην συνέχει ο Γιάννης Στουρνάρας ότι δεν θα υπάρξει άλλος φόρος στα ακίνητα ξεκαθάρισε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.



real.gr