20 Φεβρουαρίου 2013

Δε μάσησε ο Φαήλος: Όποιος γράφει γελοιότητες, τέτοια θα ακούει

Να ζητήσει συγγνώμη για το tweet που έκανε νωρίτερα, ζήτησε ο Γιώργος Μουρούτης από τον Φαήλο Κρανιδιώτη και καλά έκανε σαν επίσημη ΝΔ... εμείς όμως που δεν είμαστε "επίσημοι" δεν πρέπει να ανεχόμαστε τη μαλακί@ του καθενός ούτε να απαντάμε σοβαρά σε γελοιότητες πχ. του Χάρρυ Κλίνν για 3.000-4000 αυτοκτονίες... δηλ για 10 αυτοκτονούντες καθημερινά...
Νωρίς το μεσημέρι ο Φαήλος απάντησε σε ένα tweet κάποιου καραγκιόζη του είπε τα γνωστά ΣΥΡΙΖΑίϊκα περί "βίας": «Βία είναι ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις! Αν πεθάνει θα στον φέρω!»

Η απάντηση του Κρανιδιώτη είχε ως εξής: «Ευχαρίστως αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις πριν παγώσει θα χωράει»

O Μουρούτης σχολίασε αρνητικά την συγκεκριμένη απάντηση γράφοντας: "Απαράδεκτο -έστω και ως πλάκα- το tweet του Failos Kranidiotis Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη, έστω και αν δεν το εννοούσε!"

O Φαήλος απάντησε λέγοντας πως "Εσείς δηλαδή θα απαντούσατε στα σοβαρά στον ψευδώνυμο τύπο;"

Λίγο αργότερα μέσω twitter έστειλε μήνυμα: "Όποιος γράψει με ψευδώνυμο τέτοιες γελοιότητες που προσβάλλουν την λογική,τέτοια θα λαμβάνει"

και συνέχισε να τους τα χώνει...