13 Φεβρουαρίου 2013

Τα πιο διάσημα «κέρατα» στην ιστορία!

Kαθώς σήμερα ήταν η παγκόσμια μέρα κέρατου!

Mπορεί αύριο να είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπου και γιορτάζουν οι απανταχού ερωτευμένοι ανταλλάσοντας δωράκια και λόγια αγάπης, ωστόσο σήμερα είναι μία εξίσου μεγάλη μέρα, ίσως και μεγαλύτερη και σίγουρα πιο kinky και πονηρή: Η παγκόσμια ημέρα... κέρατου!

Δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας αν γιορτάζουν αυτοί που ρίχνουν το κέρατο ή αυτοί που το τρώνε, σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκετε καλύετρα να μην το πείτε παραέξω, ξέρουμε όμως σίγουρα ότι σήμερα γιορτάζει κάθε έμβιο ον του πλανήτη με σεξουαλική δραστηριότητα!

Και μπορεί εμείς ως κοινοί θνητοί, ότι κάνουμε να μένει στα στενά όρια του συντρόφου, της οικογένειας ή έστω της παρέας, που είτε δικάζει, είτε παρηγορεί, είτε επικροτεί, όταν όμως το κέρατο συνδυάζεται με φήμη και διασημότητα τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα.

Η αλήθεια είναι, ότι το Hollywood και γενικότερα η διεθνής showbiz και όχι μόνο, στο πέρασμα των χρόνων, φροντίζει να μην μας απογοητεύει ποτέ και να μας τροφοδοτεί με πλήθος σκανδάλων, έτσι για να μας κρατά το ενδιαφέρον! Από το πιο πρόσφατο και σοκαριστικό σκάνδαλο Stewart μέχρι το διαχρονικό και πλέον κλασικό σκάνδαλο Lewinsky, οι πλούσιοι και διάσημοι αποδεικνύουν περίτρανα ότι εκτός από επιρροή και λάμψη έχουν και... έντονες σεξουαλικές ορμές!

Συγκεντρώσαμε τα πιο διάσημα και επικά κέρατα και σας τα παρουσιάζουμε με... δόξα και τιμή!

Arnold Schwarzenegger - Maria Shriver: O μπρατσαράς star είχε μία κούκλα γυναίκα και την απατούσε επί 14 χρόνια με την κακάσχημη οικιακή βοηθό της οικογένειας, με την οποία απέκτησε και παιδί! Το 2011 όλα αποκαλύφθηκαν και η Shriver χώρισε τον Arnie κακήν κακώς...

Hugh Grant-Elizabeth Hurley: Να έχεις δεσμό με την Liz και να την κερατώνεις με μία όχι και τόσο εντυπωσιακή πόρνη, στέκει; Το 1995 ο βρετανός star συνελλήφθει επ' αυτοφώρο να ερωτροπεί με την κυρία και φυσικά έγινε ρεζίλι! Ωστόσο η Liz δεν τον χώρισε μέχρι το 2000!

Jude Law-Sienna Miller: O Jude Law αρραβωνιάστηκε την όμορφη Sienna και λίγο καιρό μετά την κεράτωσε με την νταντά των παιδιών του. Όχι δεν ήταν ωραία αν ρωτάτε!

Μeg Ryan-Dennis Quaid: Ωραίος ο Dennis, αλλά πιο σέξι ο Russell Crowe με τον οποίο τον κεράτωσε η Meg. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας Proof Of Life και ο έρως ήτο κεραυνοβόλος. Όπως συμβαίνει συνήθως, το παράνομο ζεύγος δεν είναι πια μαζί...

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Εκεί που όλοι τους ζήλευαν, η Kristen κάνει ένα μπραφ και το καλοκαίρι κάνει λίγο sex με το σκηνοθέτη Rupert Sanders. Στη συνέχεια μαθεύτηκαν τα πάντα, η Stewart λύγισε και ο Robert τη συγχώρεσε... Ουδέν σχόλιον!

Sandra Bullock-Jesse James: To 2010 η διάσημη ηθοποιός κερδίζει το πρώτο της Oscar και λίγες μέρες μετά η κυρία Michelle "Bombshell" McGee αποκαλύπτει ότι έχει δεσμό με τον άντρα της! Ξυνό της βγήκε...

Woody Allen-Mia Farrow: Τώρα θα μας πείτε ο Woody είναι αλλά κι αυτό πάει πολύ! Κατά τη διάρκεια του πολυετούς δεσμού του με την Farrow, ερωτεύτηκε την υιοθετημένη της κόρη Soon-Yi Previn! Σήμερα είναι παντρεμένοι και έχουν 2 κόρες αδιαφορώντας για τα 34 χρόνια που τους χωρίζουν!

Bill Clinton-Hillary Clinton: Ίσως το πιο διάσημο κέρατο ever! Ο πλανητάρχης κερατώνει την δυναμική του σύζυγο με την ξεπεταγμένη γραμματέα του Monica Lewinsky! Καριέρες καταστράφηκαν αλλά και χτίστηκαν πάνω σε αυτό το σκάνδαλο!

Πηγή:queen.gr