23 Φεβρουαρίου 2013

Εντάξει μεγάλε! Χαλάρωσε! Σε πιστέψαμε δεν είσαι διαπλεκόμενος...

[Γελάει ο κόσμος με τις παπαριές που λέει ο υπάλληλος του Μαρινάκη... Ρε μεγάλε κάνε τουλάχιστον το βλάκα... έτσι δεν θα γελάει τουλάχιστον ο κόσμος]

Ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης δίνει σήμερα συνέχεια στην κόντρα του με την “Αυγή”, που έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια μετά την αγωγή που κατέθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος, με δικηγόρο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.
Η κόντρα ξεκίνησε όταν η “Αυγή” κατηγόρησε τα “Παραπολιτικά” για “νέα διαπλοκή” και σχέσεις με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος έχει καταφέρει να εδραιώσει τη νέα εβδομαδιαία εφημερίδα σε αρκετά καλά κυκλοφοριακά επίπεδα, στην αγορά του Σαββάτου.

Σήμερα λοιπόν, με προσωπικό σημείωμά του, ο Γιάννης Κουρτάκης γράφει τα εξής: “Νέα Διαπλοκή; Ευχαριστώ, δεν θα πάρουμε. Τα ”Παραπολιτικά” είναι υπηρέτες του μέλλοντος, κάτι που ίσως είναι δύσκολο να κατανοηθεί από τους ιδεολογικούς εκφραστές του παρελθόντος.

Κύριοι, εμείς εδώ ακολουθούμε ένα διαφορετικό δρομολόγιο. Δεν τα παίρνουμε. Δεν εκβιάζουμε, και γι’ αυτό δεν εκβιαζόμαστε. Όσο κι αν προσπαθείτε να μας τρομοκρατήσετε, δεν θα τα καταφέρετε”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κουρτάκης.

ysterografa.gr