10 Φεβρουαρίου 2013

Μούγγα για τον Θεοδωρίδη ο γραφικός πατριώτης του κ@λου Χάρρυ Κλυνν... είναι και Πόντιος τρομάρα του

Ο Χάρρυ Κλυνν είναι ιδρυτής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, δείτε το εδώ: el-pontos.blogspot.gr. Ο Νάσσος Θεοδωρίδης συνεχίζει να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πριν μερικές μέρες έγραψε στην ΑΥΓΗ:

"Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης.
Το δέυτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το Μουσουλμανικό θρήσκευμα. " [Διαβάστε εδώ όλες τις παπαριές του τουρκολάγνου: http://taxalia.blogspot.com/2013/02/blog-post_3615.html
Στο facebook του Χάρρυ δεκάδες φίλοι του, του γράφουν "καλά, δεν έχεις να πείς τίποτε για τον Θεοδωρίδη;"



Και ο γραφικός το μόνο που βρήκε να πει, είναι "Ξυπνήστε ρεεεε"... θα χάσουμε την κουτάλα αν δεν διώξουμε τον Αλλαχμπαχτσίδη! Έγραψε 5 γραμμές για να βγάλει την υποχρέωση


... και συνέχισε στο γνωστό μοτίβο: Ο Κομανέτσι έτσι, ο Κομανέτσι αλλιώς.... κρεμάλα εδώ, κρεμάλα εκεί...

Είναι μεγάλη η πίκρα μετά την παταγώδη αποτυχία του στο Δήμο Καλαμαριάς (λες και του φταίμε εμείς ή ο Καραμανλής στο όνομα του οποίου έπινε κάποτε νερό) και την άρνηση Σαμαρά να τον δεί, έγινε ο φανατικότερος πολέμιος της ΝΔ και ο φανατικότερος οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο πατριώτης και Πόντιος, ο Πόντιος!

Όλοι οι γραφικοί, τέτοιοι πατριώτες είναι...