25 Φεβρουαρίου 2013

Του σηκώθηκε η τρίχα κάγγελο του Λαζαρίδη μόλις άκουσε το ΣΥΡΙΖΑίο δικηγόρο του Βλαστού

«Αντί να πούμε μπράβο στην Αστυνομία και να της δώσουμε συγχαρητήρια, αρχίζουμε να γκρινιάζουμε για το ποιός πυροβόλησε πρώτος;» είπε ... Καλά που ζεις ρε Χρύσανθε και περιμένεις από τους ΣΥΡΙΖΑίους "μπράβο";


Αιφνιδιαστική τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη έκανε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.


Ο κ. Λαζαρίδης παρενέβη για όσα είχαν ακουστεί σχετικά με την απόπειρα απόδρασης Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, και μεταξύ άλλων σχολίασε: “Σε ποιά χώρα του κόσμου λέγονται αυτά τα πράγματα; Δηλαδή, τι πρέπει να κάνουμε, να ανοίξουμε τις φυλακές; Δεν έπρεπε να σταματήσουν την απόπειρα απόδρασης; Είναι καλό ότι πιάστηκε ένας βαρυποινίτης που πήγαινε να ξεφύγει. Αντί να πούμε μπράβο στην Αστυνομία και να της δώσουμε συγχαρητήρια, αρχίζουμε να γκρινιάζουμε για το ποιός πυροβόλησε πρώτος; Επιτέλους, αρχίζουμε να γινόμαστε κανονικό κράτος”, δήλωσε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.