24 Φεβρουαρίου 2013

Ψήφιζαν και οι ΠΑΣΟΚοι σήμερα... παντός εθνικότητας

Πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων εκφράζει η Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, μάλιστα, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ ήδη κάνουν λόγο ότι ο αριθμός των ψηφισάντων θα ξεπεράσει τις 70.000 έναντι 45.000 που ήταν ο πήχυς των προσδοκιών.
Αν οι αριθμοί επιβεβαιωθούν, το ΠΑΣΟΚ οδεύει σε ένα Συνέδριο των 5.000 έως 6.000 αντιπροσώπων.

Ευ. Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αντέχει και αλλάζει

Την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή που υπήρχε στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του στα γραφεία του κόμματος.

«Ευχαριστώ από καρδιάς και συγχαίρω τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης που με τη δυναμική, μαζική συμμετοχή τους σήμερα έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αντέχει, αλλάζει, μετασχηματίζεται, αγωνίζεται για τη χώρα και τους πολίτες», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Το Συνέδριό μας που οργανώνεται πια με τους καλύτερους οιωνούς, είναι ένα εθνικό πολιτικό γεγονός. Και καλούμε όλη την κοινωνία να συζητήσει μαζί μας, να προσέξει ξανά αυτά που λέμε. Γιατί ξέρουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας είχε κλείσει τα αυτιά της στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντάς του ευθύνες –και έχουμε ευθύνες, αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο μας καταλόγισε ο ελληνικός λαός. Γι' αυτό και σήμερα ξαναβρίσκουμε το νήμα της σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του».