25 Φεβρουαρίου 2013

Γελάνε μαζί τους-Έβγαλαν έξω στήθη και εσώρουχα και πήγαν στα Όσκαρ [εικόνες]

Σε επίδειξη κακουγουστιάς μετέτρεψαν την τελετή απονομής των Όσκαρ οι παρακάτω καλεσμένες που είτε έδειξαν παραπάνω σάρκα από ότι αρμόζει, είτε εμπιστεύτηκαν τον λάθος σχεδιαστή.
Στην κορυφή της λίστας των πιο κακοντυμένων της 85ης απονομής Όσκαρ βρέθηκε η 40χρονη Μπράντι Γκλάνβιλ, σταρ του ριάλιτι Real Housewives που σχεδιάσε μόνη της την υπερβολικά προκλητική τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει.



Καθώς επίσης και η Κέλι Ρόουλαντ των Destiny's Child που προσπάθησε να μιμηθεί την Αντζελίνα Τζολί φορώντας μια τουαλέτα Donna Karan Atelier.



Αντίστοιχα υπερβολικά υψηλό σχίσιμο (από τον αστράγαλο ως την μέση) είχε και η τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει η Ναόμι Χάρις του Skyfall.



Ενώ παραδοσιακά εντός λίστας είναι και η 46χρονη Έλενα Μπόναμ Κάρτερ που συνδύασε την λευκή Vivienne Westwood τουαλέτα της με 'μόλις ξύπνησα' αχτένιστο μαλλί.



Επειγόντως ανάγκη από σιδέρωμα είχε η τουαλέτα που φόρεσε η υποψήφια για Όσκαρ Έλεν Χάντ.



Ενώ εντύπωση έκαναν οι άστοχες επιλογές της -ντυμένης στα λευκά- Ισπανίδας Paz Vega και της λουλουδιασμένης Κέλι Ρίπα (σ.σ. Από τις πλέον γνωστές αμερικανίδες παρουσιάστριες).





Tέλος ως «άκυρες» κρίνονται οι επιλογές των μοντέλων της Victoria's Secret models, Mιράντα Κερ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Η πρώτη γιατί κάλυψε την φιγούρα της με κάτι που θύμιζε πράσινη κουρτίνα και η δεύτερη γιατί φόρεσε ένα see-through ρούχα που τόνιζε τα εσώρουχά της.





iefimerida.gr