13 Φεβρουαρίου 2013

Kίνημα βουλευτών της ΝΔ κατά Ρουπακιώτη... αφού το Μαξίμου κοιμάται!

Μείζον θέμα στο Μαξίμου. Τελεσίγραφο από την ...Θράκη!Αλλά δεν πειράζει... ας κοιμηθούνε λίγο ακόμα όπως κοιμούνται επί μία μέρα και κανένας δεν είπε στον Ρουπακιώτη να βγάλει τα ύποπτα άρθρα...

Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με το σχέδιο νόμου του Αντώνη Ρουπακιώτη για τον νέο κώδικα των ναρκωτικών, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και το δικαίωμα αναψηλάφισης μιας δίκης σε όποιον δικαιώνεται από το ευρωπαικό δικαστήριο, κάτι το οποίο ανοίγει, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον δρόμο για την επαναδραστηροποίηση της "Τουρικής Ενωσης Ξάνθης".

Από την πλευρά της ΝΔ έχει ξεσηκωθεί αντάρτικο, καθώς σχεδόν το σύνολο των βουλευτών αρνείται να ψηφίσει την συγκεκριμένη διάταξη, που ουσιαστικά ανοίγει την όρεξη για αλυτρωτικές επιδιώξεις από την πλευρά όλων των γειτόνων.

Ήδη χτες ο Μάκης Βορίδης σήκωσε το γάντι, ενώ το θέμα έχει προκαλέσει ήδη πονοκέφαλο στο Μαξίμου, που πρέπει να παρέμβει δραστικά, για να μην περάσει αυτή η απίστευτη διάταξη του Ρουπακιώτη.

ΑΞΙΖΕΙ: Στην Θράκη που δίνουν αγώνα για να μην αλωνίζουν οι Τούρκοι, στέλνουν τελεσίγραφο στο Μαξίμου. Αν περάσει αυτό εμάς ξεγράψτε μας...