05 Φεβρουαρίου 2013

Κρανιδιώτης προς unfollow: Σοβαρευτείτε ρε καραγκιόζηδες που ασχολήθηκε ο Μελισσανίδης μαζί σας

Αντιγράφω από τα νούμερα:
 Από τον κ. Φαήλο Κρανιδιώτη, πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, σχετικά με το ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο πετρελαίου που δημοσιεύουμε στο UNFOLLOW 14 και τις απειλές που δέχτηκε συντάκτης μας:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΑΗΛΟΥ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ
Σκούφου 12, Πλάκα – Αθήνα, 10557, 2103252016
Αθήνα, 4/2/2013

Προς: κ. Ελευθέριο Χαραλαμπόπουλο, υπεύθυνο έκδοσης του μηνιαίου περιοδικού “UNFOLLOW”.
Κατ’ εντολήν του πελάτη μου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη σας δηλώ τα κάτωθι:
Μετά από δημοσιεύματα βαρύτατα συκοφαντικού περιεχόμενου σε βάρος του προσώπου του, στο τεύχος σας Φεβρουαρίου 2013, δημοσιεύσατε επίσης στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού σας το Σάββατο στις 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 22:15, άρθρο με τίτλο «Απειλές εναντίον του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη» .
Ο κ. Δ. Μελισσανίδης σας δηλώνει πως ουδέποτε επικοινώνησε με οποιονδήποτε συντάκτη ή άλλον συνεργάτη σας.
Οφείλετε δε να δημοσιεύσετε την παρούσα απάντηση του στην ηλεκτρονική σας σελίδα και να διαγράψετε τα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση σας.
Κατά τα λοιπά επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του.
Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης


Το UNFOLLOW υποδέχεται με ενδιαφέρον την επιστολή του κ. Κρανιδιώτη και αναμένει εναγωνίως τις ενέργειές του, ώστε να καταδειχθεί -σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται- ποιος αντιποιήθηκε την ταυτότητα του πελάτη του και μάλιστα από αριθμό τηλεφώνου καταχωρημένο στην Aegean Oil.

Ναι ρε μαλάκ@ς! Αν ήθελε ο Μελισσανίδης να σας εκφοβίσει θα σας έπαιρνε ο ίδιος από τηλέφωνο της Aegean! Δεν έχει άλλους τρόπους να σας κάνει να τρέχετε... Μόνο ο καραγκιόζης ο Τρίμης πιστεύει τις παπαριές που γράφετε για να διαφηιστείτε...