03 Μαρτίου 2013

Δένδιας: Ειχα 15 μέρες αφωνία - Με μάτιασαν οι Συριζαίοι [βίντεο]

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νικος Δένδιας, κατά την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, καθώς αφού ζήτησε συγγνώμη για την δεκαπενθήμερη καθυστέρησή του, τόνισε ότι και για αυτό ευθύνονται τα... στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.


«Ηθελα να έρθω κοντά σας νωρίτερα αλλά είχα αφωνία δεκαπέντε ημέρες και αιτία μάλλον είναι οι βασκανίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την επίσκεψή μου» δήλωσε ο κ. Δένδιας στην αρχή της ομιλίας του και συνέχισε λέγοντας «δεν πειράζει θα τους περάσει»

Συνέχισε να ρίχνει βέλη προς την Κουμουνδούρου επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πια ένα μεγάλο κόμμα και θα πρέπει να σοβαρευτεί και, αναφερόμενος στις επενδύσεις και την άρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε «Και πως θα ζήσουμε; Δεν μπορεί η χώρα να γίνει ένα απέραντο πάρκο καρέτα καρέτα»

Επιφύλασσε, πάντως, και σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής για ακόμη μια φορά χαρακτηρίζοντάς τη «νεοναζιστικό μόρφωμα» που «θέλει να διακτινίσουμε τους μετανάστες» χωρίς να προτείνει σχέδιο.

Καταλήγοντας ανέφερε «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φύγουμε εμείς για να έρθουν οι μετανάστες, αλλά εμείς σοβαρά και ωραία θα κάνουμε τη δουλειά μας»



iefimerida.gr