14 Μαρτίου 2013

Απερίγραπτη ανωμαλία: Η 19χρονη φοιτήτρια που χρησιμοποιεί τα πόδια της για να πληρώσει τις σπουδές της

Μια προνομιακή ματιά στον άγνωστο κόσμο των high class ποδολατρών έδωσε η New York Post μέσα από σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

«Χρειαζόμουν επειγόντως μετρητά για να χρηματοδοτήσω τις σπουδές μου (σ.σ. είναι φοιτήτρια στο New York University) όταν είδα μια αγγελία στο Craigslist που ζητούσε 'κορίτσια με ωραία πόδια'. Το μόνο που ζητούσε ήταν όνομα, τηλέφωνο και ένα πορτραίτο.
Αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για audition για κάποιο διαφημιστικό. Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν να κάνω πεντικιούρ, να ντυθώ σαν να πήγαινα σε club και να περάσω από τα γραφεία τους». Έτσι περιγράφει την αρχή της part time σταδιοδρομίας της η 19χρονη φοιτήτρια που πλέον βγάζει 800 δολάρια το μήνα για λίγες ώρες «εργασίας» την εβδομάδα.

Η audition έλαβε χώρα σε ένα spa στο Μανχάταν, με την 19χρονη να βρίσκεται να περιμένει σε ένα lobby με γύρω στα 30 κορίτσια. Τα περισσότερα από τα οποία δεν μιλούσαν αγγλικά «Ο υπεύθυνος μας έπαιρνε μια μια, μας εξέταζε τα πόδια και μετά μας άφηνε να φύγουμε. Τελικά επέλεξε μόλις 10. Πάντα με κριτήριο τα μικρά πόδια και της μεγάλες καμάρες».

Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής δεν επιτρέπεται το σεξ. Ούτε να βγάλουν οι πελάτες τα ρούχα τους. Σύμφωνα με την 19χρονη το spa λειτουργεί κανονικά το πρωί. Ενώ το απόγευμα προσφέρει κάποιες extra υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα οι πελάτες, που πληρώνουν 100 δολάρια για να μπουν, έρχονται και -αφού διαλέξουν ποια κοπέλα τους αρέσει- οδηγούνται σε ένα prive δωμάτιο όπου έχουν το δικαίωμα (έναντι 20 δολαρίων για 10 λεπτά) να κάνουν μασάζ στα πόδια και τις γάμπες του κοριτσιού. Ή να της γλείψουν τα δάχτυλα. Ενώ, αν θέλουν, έχουν δικαίωμα να φέρουν μαζί τους αλκόολ (σ.σ. Καθώς το spa δεν έχει άδεια).

Η ίδια πάντως λέει «Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι κακό. Ούτε παραβιάζουμε κάποιο νόμο. Επίσης τα λεφτά είναι εξαιρετικά. Την πρώτη φορά που το έκανα έβγαλα μόνο από tip 200 δολάρια μέσα στην πρώτη ώρα».

iefimerida.gr