27 Μαρτίου 2013

Καραγκιοζιλίκια Διώτη που αλλάζει σαν τα πουκάμισα όσα λέει

Αλλάζει το κλίμα για τον Γιάννη Διώτη αφού λίγο πριν από την απογευματινή συνεδρίαση δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που κάνουν λόγο για αντιφάσεις του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Πολλοί βουλευτές μίλησαν μάλιστα για θολούρα ενώ άλλοι αμφισβήτησαν εντόνως αυτό που είπε ο κ. Διώτης ότι είναι πιθανό να έχει δώσει τo USB στον κ. Βενιζέλο στις 8 Ιουλίου.
Κι αυτό γιατί θυμήθηκαν ότι ήταν ο ίδιος ο κ. Διώτης που στις 3 Οκτωβρίου του 2012 καταθέτοντας στην Επιτροπή Θεσμών είχε πει ξεκάθαρα ότι έδωσε το USB στον κ. Βενιζέλο τον Αύγουστο επειδή ο κ. Βενιζέλος είχε βεβαρημένο πρόγραμμα και δεν μπορούσε να τον δει.

Η δεύτερη αντίφαση έγκειται στο θέμα της εμπλοκής του κ. Μπίκα καθώς κατά τη μεσημεριανή συνεδρίαση έκανε λόγο για παρεξήγηση και κακή διατύπωση στο μέιλ. Τον ήθελα για να μάθω πως έφτασε η λίστα στην Ελλάδα και όχι για το πως θα χειριστούμε τη λίστα " φέρεται να είπε σήμερα ο κ. Διώτης.

Τρίτη αντίφαση η ημερομηνία παράδοσης του USB από τον κ. Παπακωνσταντίνου καθώς στην προκαταρκτική δήλωσε ότι το πήρε στις 6 Ιουλίου ενώ στη θεσμών τον Ιούνιο, ενώ τέλος θορυβημένος προφανώς από τον θόρυβο που ξέσπασε γύρω από τον Γ.Παπανδρέου σήμερα δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν ο τότε Πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για τη λίστα. Όλα αυτά πάντως έχουν βάλει σε μεγάλη καχυποψία πολλά από τα μέλη της Επιτροπής τα οποία τώρα κάνουν δεύτερες σκέψεις για την κατάθεση Διώτη.