27 Μαρτίου 2013

Κυπριανού... Τσίπρας+Καμμένος σε συσκευασία ενός: Ο Σαρρής υπονόμευσε τη συμφωνία με Ρωσία

[Τα ερωτήματα για τους κομμουνιστές είναι δύο: 1. Γιατί δεν βγήκε να το καταγγείλει κείνη τη μέρα και 2. Γιατί ο Πούτιν παρόλο που ο Σαρρής δήθεν τον δούλευε, βγήκε λίγες ώρες μετά το Eurogroup και είπε ότι θα αναδιαπραγματευτούν το παλιό δάνειο; ... οι απαντήσεις αυτονόητες]

Ευθείες βολές κατά του Υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Αναστασιάδη, Μιχάλη Σαρρή, εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο κ. Κυπριανού απέρριψε τις θέσεις που διατύπωσε χθες βράδυ στο ΡΙΚ ο Μιχάλης Σαρρής, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία των Βρυξελλών επιδιενώθηκε ως προς τους όρους της για την Κύπρο, λόγω του “όχι” της Βουλής στην πρώτη απόφαση του Eurogroup, και τον κατηγόρησε ότι με την τακτική που ακολούθησε υπονόμευσε ουσιαστικά τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, για την εξεύρεση βοήθειας εκτός ευρωζώνης.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ επανέλαβε την πρότασή του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, προκειμένου να αποφασίσει ο κυπριακός λαός για το μέλλον του, ενώ δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την προσπάθεια της κυβέρνησης Αναστασιάδη να επιρρίψει τις ευθύνες για την κρίση στη διακυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια.