14 Μαρτίου 2013

Καψής: Λούκα και Μαριλίζα πριν πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μας οφείλουν μια εξήγηση;

Ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής (παραβλέπουμε το σχόλιο "κοίτα ποιος μιλάει" γιατί τα "εγκλήματα" της Λούκας ήταν απείρως μεγαλύτερα...) σε σημερινό του άρθρο αναλύει γιατί η Λούκα Κατσέλη και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου οφείλουν να εξηγήσουν γιατί ψήφισαν το Μνημόνιο πριν πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Παντελής Καψής στο Εθνος με τίτλο «Κατά ...Λούκα Ευαγγέλιον»:


«Οπως είναι γνωστό, οι μεταγραφές έχουν ρίσκο. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου το ξέρουν καλά και παίρνουν τα μέτρα τους. Για παράδειγμα, όταν πας για πρωτάθλημα δεν παίρνεις παίχτη που έχει σχέση με στημένα ματς. Κάποια στιγμή θα βρεθούν τα δολάρια και θα σε εκθέσει. Οταν πάλι χτίζεις ομάδα, δεν παίρνεις κάποιον που αλλάζει σύλλογο σαν τα πουκάμισα. Θα σου φύγει. Για να μην πούμε για τους παίχτες που θέλουν απλώς να συμπληρώσουν τα ένσημα και να βγούνε στη σύνταξη. Βάρος είναι!

Και συνεχίζει:

Πάρτε για παράδειγμα την κ. Λούκα Κατσέλη ή την κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Σήμερα φλερτάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ, μετείχαν ωστόσο και οι δύο στο τελευταίο υοπυργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Δικαίωμά τους να προσφέρουν τα φώτα τους όπου θέλουν. Δεν μας οφείλουν, όμως, προηγουμένως, μια εξήγηση;

Γιατί βέβαια κι αυτές όπως και άλλοι ψήφισαν κανονικότατα το πρώτο Μνημόνιο, το οποίο όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε ήταν το πιο σκληρό και το πιο τιμωρητικό απ'όλα. Αν συντελέσθηκε εξάλλου η υποθήκευση της εθνικής κυριαρχίας που τώρα πρεσβεύουν, τότε κατ'εξοχήν συντελέστηκε...»

iefimerida.gr