19 Μαρτίου 2013

Δήμευση καταθέσεων, ΤΩΡΑ!

Σύντροφοι
Επιτέλους!

Μία νέα ημέρα! Μια νέα εποχή ξημερώνει! Ένας άνεμος επαναστατικής αλλαγής φυσά, έτοιμος να παρασύρει την μπόχα του σάπιου καθεστώτος των ντόπιων και ξένων συμφερόντων! Οι σύντροφοι των Βρυξελλών έκαμαν το πρώτο βήμα σπάζοντας το απόστημα «ταμπού» των αστών και των νοικοκυραίων.


Το κούρεμα των καταθετών κατά 7%-10% εις την Κύπρον αποτελεί μια καλή αρχή! Το πρώτο βήμα στον δρόμο της επανάστασης! Ας σημάνουν οι καμπάνες!

Σύντροφοι! Στην μεγαλειώδη προσπάθεια αυτή των συντρόφων της Εσπερίας πρέπει να βάλουμε όλοι τα στήθη μας μπροστά! Ας πιάσουμε την σπίθα των συντρόφων από την Ε.Ε και ας την μετατρέψουμε σε μια λαϊκή πυρκαγιά που θα σαρώσει σαν πύρινη λαίλαπα το σάπιο κατεστημένο τους.

ΗΡΘΕ η στιγμή που ο πραγματικός επαναστάτης πρέπει επιτελέσει το Κομματικό του καθήκον. Σφίξτε τις γροθιές σύντροφοι, σηκώστε τις ψηλά και βροντοφωνάξτε «Συνεχίστε! Οι μάζες είναι μαζί σας. Μην ταλαντεύεστε! Venceremos!»

Ενώστε τις φωνές σας με την δική μου, να ακουστούμε μέχρι τα πέρατα της Οικουμένης. Δήμευση στις καταθέσεις των αστών και των νοικοκυραίων με ταυτόχρονη εκτόπισή τους σε Gulag της επιλογής τους.

Με την δήμευση, σύντροφοι, θα εξασφαλίσουμε έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε ο οδηγός του Κομισάριου να μην ξυπνά κάθε μέρα με το άγχος για το αν θα πληρωθεί το επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου.

Ταυτόχρονα, μέσω της καταναγκαστικής εργασίας, θα αυξήσουμε κατακόρυφα την ανταγωνιστικότητα, με άμεσο θετικό αποτέλεσμα στις εξαγωγές και το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.

Αλλά παραμένουν δογματικοί, σύντροφοι. Δεν θυμούνται.

Η μάλλον ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να μην θυμούνται τον μεγαλειώδη οικονομικό ελιγμό μου το 1930, όταν με ένα τεχνητό λιμό των 20εκ νεκρών στην Ουκρανία , ΕΚΤΟΞΕΥΣΑ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της ΕΣΣΔ. Λόγω έλλειψης κεφαλών.

Τα σάπια ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου, σύντροφοι. Πρέπει να μείνετε αταλάντευτοι. Βράχοι στα κύματα του οπορτουνισμού που κατακρίνουν την μεγαλειώδη απόφαση των συντρόφων της Ε.Ε.

Η παραμικρή έλλειψη πίστης, ο παραμικρός δισταγμός θα σας κατατάξει άμεσα στην αντίδραση. Αν συμβεί αυτό, σύντροφοι, θα έχετε την τύχη του Εργατολόγου με το αδήλωτο εκατομμύριο. Θα εκκαθαριστείτε και δεν θα μιλά κανένα Κομματικό ή Έγκριτο αγωνιστικό έντυπο για εσάς. Σαν να μην υπήρξατε ποτέ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Lavrenti Beria εμφανίστηκε στα ξαφνικά και μπορεί και πάλι το ίδιο έξαφνα να χαθεί στα σκοτεινά σοκάκια της ιστορίας. Αυτό που διαβάσατε μπορεί να ήταν το τελευταίο κείμενο του μεγαλύτερου συνωμότη των δύο τελευταίων αιώνων.

Πηγή:www.capital.gr