11 Μαρτίου 2013

Έδειρε τον φίλο της η Καπριάτι και απειλείται με σύλληψη!

Το πρώην Νο1 του γυναικείου τένις, πολλά χρόνια μετά την αποχώρησή της από τα courts, εξακολουθεί να απασχολεί την δημοσιότητα με τα καμώματά της. Η Jennifer Capriati, 36 ετών σήμερα, φέρεται να έδειρε και κυνήγησε τον πρώην φίλο της. Συνέπεια; Απειλείται από τις Αρχές της Φλόριντα με σύλληψη.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, την ημέρα του Βαλεντίνου οι δυο τους δεν αντάλλαξαν λουλούδια ή άλλα αναμνηστικά του σφοδρού, αναμφίβολα, αλλοτινού τους έρωτα. Αντίθετα, όταν συναντήθηκαν σε γυμναστήριο, έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο πρώην της Capriatti, Ivan Brannan, γυμναζόταν, εκείνη του χίμηξε βρίζοντάς τον και εν συνεχεία του κατάφερε τέσσερις γροθιές στο στήθος. Στη μέση μπήκε ένας εκπαιδευτής γιόγκα και ο Brannan κατέφυγε έντρομος στα αποδυτήρια καλώντας την Αστυνομία.

Κατά τη συνομιλία του με τις Αρχές ο πρώην παίκτης του γκολφ κατήγγειλε ότι η Capriati μετά τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2012 τον καταδίωξε πολλές φορές και τον παρενοχλούσε.

Εκπρόσωπος της πρώην τενίστριας απέρριψε τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τις υπερβολικές, ενώ και η ίδια μέσω twitter έσπευσε να πάρει θέση σχολιάζοντας ότι απλά έδιωξε έναν άνδρα που την προσέβαλλε και την κακομεταχειριζόταν και έδειξε βέβαιη ότι η πραγματικότητα θα έλθει στο φως.

Τα τελευταία νέα της υπόθεσης είναι ότι η Αστυνομία έχει κάνει αίτηση για την έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά της Capriati και αναμένεται η απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι η σταρ του παγκόσμιου τένις έχει και στο παρελθόν τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με την συμπεριφορά της, αφού, ακόμα και όταν ήταν ενεργή αθλήτρια, αντιμετώπιζε προβλήματα με ναρκωτικά και το περίσσιο πάχος, ενώ είχε κατηγορηθεί πολλές φορές και για κλοπές καταστημάτων…

Είναι να απορεί πάντως κανείς με το γούστο. Εν προκειμένω και των ανδρών και των γυναικών…

ysterografa.gr