06 Μαρτίου 2013

Το επίπονο πρωκτικό σεξ χρησιμοποιούν δικηγόροι για να την γλιτώσουν από την ηλεκτρική καρέκλα

Τα όρια της γελοιότητας άγγιξε η δίκη της 32χρονης Τζόντι Αρίας, που δικάζεται για τον φόνο του εραστή της, όταν η υπεράσπιση προσπάθησε να πείσει ότι τον μαχαίρωσε 27 φορές επειδή την πονούσε κατά την διάρκεια του πρωκτικού σεξ.


«Είχα κάνει πρωκτικό σεξ 4 φορές πριν τα φτιάξουμε. Την πρώτη φορά που το κάναμε δεν το είχα ζητήσει. Και πόνεσα αρκετά. Επίσης δεν χρησιμοποίησε κάποιο λιπαντικό. Αν θυμάμαι καλά, ίσως απλά να έφτυσε στο χέρι του. Αλλά μπορεί και όχι». Αυτό ήταν το είδος των ερωτήσεων στις οποίες -σύμφωνα με την huffington post- υπέβαλαν την Τζόντι Αρίας οι δικηγόροι της.

Προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποδείξουν ότι ο σύντροφός της, τον οποίον έχει παραδεχτεί ότι έχει σκοτώσει το 2008 (σ.σ. τον μαχαίρωσε 27 φορές, τον πυροβόλησε δυο φορές στο πρόσωπο και του έκοψε το λαιμό) της ασκούσε ψυχοσωματική βια.

Στα πλαίσια της ίδιας υπερασπιστικής γραμμής η κατηγορούμενη μίλησε επίσης για το πως αισθάνθηκε όταν της έβαζε γλειφιτζούρια μέσα της («Το απολάμβανα. Δεν αισθανόμουν άβολα») και όταν εκσπερμάτωνε στο πρόσωπό της («Μερικές φορές πονούσα όταν με πετύχαινε στα μάτια»).

Όλα αυτά στα πλαίσια μιας δίκης κάθε λεπτομέρεια της οποίας αναμεταδίδεται από τα πλέον έγκυρα μέσα.

iefimerida.gr