14 Μαρτίου 2013

Ε άμα σας το 'παν οι "πηγές" στις Βρυξέλλες... έτσι θα είναι

Απίστευτες γελοιότητες σκαρφίζονται οι δημοσιογράφοι, τις οποίες πλασάρουν σαν κανονικές ειδήσεις από "πηγές" τους. Δείτε ένα παράδειγμα όπου κάποιος αστείος θέλει να μας πει ότι, μετά το περιστατικό με τον Παπαστάμκο, μίλησε με "πηγές" και "ευρωβουλευτή" στις Βρυξέλλες ο οποίος του μετέφερε την αναστάτωση των ευρωβουλευτών από την ελλειπή παροχή πρώτων βοηθειών στο Ευρωκοινοβούλιο... στις Βρυξέλλες.



Για όσους δεν το πρόσεξαν μια μικρή λεπτομέρεια: Το Ευρωκοινοβούλιο είναι στο Στρασβούργο (το κτήριο που έχουν βάλει στη φώτο) και όχι στις Βρυξέλλες... οπότε ο μαϊμού ευρωβουλευτής που μίλησε στον εν λόγω δημοσιογράφο σίγουρα θα πεθάνει αν περιμένει να έρθει στο Στρασβούργο το ασθενοφόρο απ' τις Βρυξέλλες... ή τέλος πάντων αναφέρεται σε χώρο άσχετο από αυτόν που ασθένησε ο Παπαστάμκος. Για την ιστορία ο Παπαστάμκος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hautepierre του Στρασβούργου μιας και ασθένησε στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου την οποία απεικονίζουν οι αθεόφοβοι και στη φώτο που δημοσιεύουν

ΥΓ. Μην πεταχτεί κανας έξυπνος να πει ότι στο Στρασβούργο συνεδριάζει μια φορά το μήνα η ολομέλεια και οι επιτροπές του ευρωκοινοβουλίου συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες... τα ξέρουμε αυτά, αλλά όταν αναφέρεσαι στο γεγονός με τον Παπαστάμκο και μιλάς για το "υπερμοντέρνο αρχιτεκτονικά κτήριο" και έχεις και φώτο απ το Στρασβούργο δεν μπορεί να λες "τι θα γίνει αν κολλήσει το ασθενοφόρο στην κίνηση των Βρυξελλών"