14 Μαρτίου 2013

Βαρέθηκε να ακούει μαλακίες ο Καραμανλής και είπε να δραστηριοποιήσει τους δικούς του

Βαρέθηκε να ακούει τον κάθε μαλάκ@ να λέει ότι στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και να ανασύρει δηλώσεις 3-4 χρόνων ("εγώ τον Αλέξη τον πάω") και έδωσε εντολή στους δικούς του ανθρώπους να ξεκινήσουν παρεμβάσεις αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ και επιθέσεις εναντίον του αλλά παράλληλα να στηριχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά, ώστε να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις που δημιούργησαν οι δημοσιοκάφροι το προηγούμενο διάστημα περί φλέρτ «Καραμανλή-Τσίπρα».

Χαρακτηριστική ήταν η σημερινή δήλωση του Γιάννη Παπαθανασίου μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε τον Αντώνη Σαμαρά για την καθιέρωση ενιαίου φόρου 15% για την επιχειρηματικότητα και επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη σχολιάζοντας αρνητικά την εκτίμησή του ότι με αυτό τον τρόπο θα μειωθούν τα δημόσια έσοδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις καραμανλικών πρώην υπουργών, οι οποίοι είτε μέσω συνεντεύξεων σε κυριακάτικες εφημερίδες, είτε μέσω δηλώσεών τους θα μιλούν με θέρμη για την προσπάθεια του ίδιου του Μεσσήνιου πρωθυπουργού για την σωτηρία της χώρας.