15 Μαρτίου 2013

Η ξανθιά καλλονή, κόρη του δικτάτορα του Ουζμπεκιστάν, έκανε... βασανιστήρια!

Δεν ξέρουμε πως φαντάζεστε εσείς μια κόρη δικτάτορα, αλλά σίγουρα απέχει πολύ από την «μοναδική» στα χρονικά προσωπικότητα Γκουλνάρα Καρίμοβα, η οποία χρησιμοποιεί όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πετύχει αυτά που θέλει.

0a168e1ace5b84c0423de414483a67e5_733.jpg

Η 40χρονη ξανθιά καλλονή κόρη του δικτάτορα του Ουζμπεκιστάν, που παρουσιάζει τον εαυτό της ως μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματία , είναι κυριολεκτικά… αδίστακτη.
Karimova_Gulnara-300x168.jpg

Με σπουδές στο Χάρβαρντ θα περίμενε κανείς να είναι «εξευγενισμένη», όμως μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κακομαθημένο κορίτσι του «μπαμπά».
Η περιουσία της ξεπερνάει το 1 δις ευρώ και δεν έχει δημιουργηθεί με τον πιο τίμιο τρόπο, αφού σύμφωνα με τους Financial Times οι περισσότερες  επιχειρηματικές της συμφωνίες ήταν «βρώμικες».
gulnara_karimova.jpg

Οι κατηγορίες που τη βαραίνουν αφορούν σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σε «πάγωμα» εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σχετικά με τις υποθέσεις.
Ακόμα και οι δυτικοί χρησιμοποιούν σαρκαστικό ύφος όταν αναφέρονται σε αυτή. Μάλιστα, κάποιος που άκουσε το δίσκο της στα αγγλικά ανέφερε στο διαδίκτυο πως τα κομμάτια δίνουν την εντύπωση πως ηχογράφησε «τα ουρλιαχτά των δύστυχων που υποβάλλονται σε βασανιστήρια επειδή είχαν το θράσος να αμφισβητήσουν τη βιωσιμότητα της ολοκληρωτικής κλεπτοκρατίας»!
Οι περισσότεροι Ουζμπέκοι, που γνωρίζουν ότι πιθανότατα αυτή θα είναι η διάδοχος του άρρωστου πατέρα της, την… μισούν.  Τηλεγράφημα Αμερικανού διπλωμάτη που είχε διαρρεύσει μέσω του Wikileaks ανέφερε ότι «για τους περισσότερους Ουζμπέκους η Καρίμοβα είναι μια άπληστη γυναίκα που διψά για εξουσία και χρησιμοποιεί τον πατέρα της για να βγάλει από τη μέση όποιον σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της».

star.gr