18 Μαρτίου 2013

Παναγιώταρος: Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα-Ο... Γατίδης έσωσε την ΑΕΚ (βίντεο)

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας στο Mega, έσπευσε να υπερασπιστεί το χαιρετισμό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη ή μάλλον... Γατίδη, όπως τον αποκάλεσε εκ παραδρομής.


«Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα. Είναι απίστευτοι. Η περίπτωση... Γατίδη δεν είναι τίποτα. Ο άνθρωπος έκανε τις δηλώσεις του και είπε ό,τι είχε να πει!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παναγιώταρος, στο περιθώριο εκδηλώσεων του κόμματός του για την Καθαρά Δευτέρα.

Ο κ. Παναγιώταρος ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Ριζάι, για να κάνει τον παραλληλισμό με τον Κατίδη, υποστηρίζοντας: «Δεν έχουν κάνει τίποτα. Εδώ φεύγουν κρατούμενοι με ελικόπτερα κι εμείς ασχολούμαστε με τον Γατίδη, που σε τελική ανάλυση έσωσε μια ομάδα από τον υποβιβασμό»!

Τέλος, για τον Γιώργο Κατίδη μίλησε και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, που είπε: «Είναι ένα θέμα του ποδοσφαίρου και δεν με αγγίζει. Εάν έκανε μια άσεμνη χειρονομία δεν θα γινόταν αυτό. Χαιρέτησε ο άνθρωπος και το πήρε πίσω... Εάν η κυβέρνηση και η ΕΠΟ θέλουν να κόψουν χέρια, ας το κάνουν...».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player