06 Μαρτίου 2013

Η αντίδραση του Κασιδιάρη για το ντοκιμαντέρ με τον κάφρο Χρυσαυγίτη

[Αν έκανε πλάκα να του απαγορεύσετε να κάνει... γιατί οι κάφροι δεν έχουν χιούμορ]

«Θα κάνουμε σαπούνια τους μετανάστες; Μα, είστε σοβαρή κυρία μου» με αυτή φράση ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με παρέμβαση του, επιχείρησε να διαψεύσει ότι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ζήτησε να γίνουν οι μετανάστες σαπούνια, σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το βρετανικό κανάλι Channel 4.

«Ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν σε ένα καφενείο χωρίς να αναφέρουν στον κόσμο που ήταν εκεί πως τους μαγνητοσκοπούν. Αυτά είναι παραμύθια, είναι υπόθεση για τα πανηγύρια. Να προβάλετε συνέχεια το βίντεο για να γελάει ο κόσμος», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά εναντίον του Channel 4.

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του Θάνου Τζήμερου, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, λέγοντας ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι η αρρώστια, όπως είπε ο κ. Τζήμερος, αλλά το φάρμακο απέναντι στην διαφθορά και την παρακμή».

Τέλος σημείωσε ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου καταδικάζει κάθε πράξη βίας, ωστόσο τόνισε ότι το πρόβλημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν ρατσιστικές επιθέσεις από αλλοδαπούς εναντίον Ελλήνων.

enikos.gr