12 Μαρτίου 2013

Ρόμπα έχει γίνει ο Βαξεβάνης με το να μην απαντάει για την απόδειξη Μητρόπουλου (φώτο)

Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη που ξεκίνησε από δημοσίευμα για σύμβουλο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών που τον χαρακτηρίζει ανασκευαστή του ναζισμού (κάτι το οποίο πλέον ούτε ο ίδιος ο Βαξεβάνης υποστηρίζει αφού αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα) και επεκτάθηκε στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την Ευγενία Μανωλίδου.


Ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του left.gr για τον Ιωάννη Κωτούλα και έκανε λόγο για δεύτερο κρούσμα μετά και από δημοσίευμα του Hot Doc για κάποιον συνεργάτη του Μ. Κεφαλογιάννη Ηλία Φιλιππακόπουλο που τον χαρακτηρίζει χουντικό επειδή σαν φοιτητής είχε στείλει κάτι επιστολές και εξυμνούσε τον Παπαδόπουλο πριν 40 χρόνια.

Ζήτησε μάλιστα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη να πάρει θέση επί των αποκαλύψεων για τον Ιωάννη Κωτούλα και τον Ηλία Φιλιππακόπουλο, καθώς και για τον Μάκη Βορίδη (Άλλο ανέκδοτο αυτό με τον Βορίδη: Τον κατηγορεί ότι κάποτε έλεγε νενέκο το Καραμανλή...).

Η αντιπαράθεση επεκτάθηκε και στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει ότι η σύζυγος του βουλευτή, Ευγενία Μανωλίδου, βρίσκεται στην περιβόητη λίστα και τον βουλευτή να διαψεύδει το έγγραφο που ανήρτησε.

"Μάλλον τα Γαλλικά σας είναι Αδύναμα. "πρόσωπο σχετιζόμενο με τον πελάτη" αναγράφει, όχι "ο πελάτης". Περαστικά", η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη που καλούσε από την πλευρά του τον δημοσιογράφο να τοποθετηθεί για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλο και δημοσίευμα που ανέφερε ότι απέκρυψε αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων και για την οποία αμοιβή ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προσκομίσει ακόμα την απόδειξη που λέει ότι έκοψε...

Ο δημοσιογράφος από την πλευρά του τον κάλεσε να πάρει θέσει για τον Φιλιππακόπουλο διαφορετικά να αφήσει "τα καραγιοζιλίκια να τραβήξει σε κανένα DWTS".