12 Μαρτίου 2013

Βορίδης: "Οι τραμπούκοι και οι δικές σας οι παρέες είναι ο κίνδυνος για τη Δημοκρατία".

Σφοδρή επίθεση του εκπροσώπου της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Οδοστρωτήρα θύμισε πριν από λίγο στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης ο οποίος μόνος του απέναντι σε δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους έκανε να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη για να του απαντήσουν, ακόμα κι όταν τους είπε κατάμουτρα ότι οι τρομοκράτες που σκοτώνουν τον κόσμο είναι δικές τους παρέες.
Κατά τη συζήτηση του θέματος της βίας στα πανεπιστήμια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν πάλι να ψελλίζουν τα γνωστά αστεία επιχειρήματα που συνδέουν την κυβέρνηση με τανκς και χούντες.

Ποιος είδε τον Βορίδη και δεν τον φοβήθηκε; Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ πήρε το λόγο και είπε χαρακτηριστικά: "Αυτά που ξέρατε να τα αφήσετε. Πάει η εποχή που προσπαθούσατε να ενοχοποιήσετε την Δεξιά. Αυτά τελείωσαν. Τα τανκς δεν είναι πλέον πρόβλημα για τη Δημοκρατία. Αυτοί που οδηγούσαν τα τανκς τιμωρήθηκαν από τη Δημοκρατία και πέθαναν στη φυλακή. Οι τραμπούκοι είναι το πρόβλημα σήμερα στη Δημοκρατία. Οι τραμπούκοι, οι υπόλοιποι και κάτι δικές σας παρέες είναι αυτοί που γυρνούν στον δρόμο και σκοτώνουν τον κόσμο". Αυτά είπε ο Βορίδης και έκανε τους Συριζαίους να καταπιούν την γλώσσα τους.

parapolitika.gr