29 Μαρτίου 2013

«Ουδέποτε μου χαρίστηκε δάνειο από τράπεζα», δηλώνει ο Πρ.Προδρόμου

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου, σε σημερινή του ανακοίνωση ανέφερε ότι ουδέποτε του χαρίστηκε οποιοδήποτε δάνειο από τράπεζα.

Η ανακοίνωση του κ. Προδρόμου έγινε «επειδή έχουν έρθει στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τραπεζικές υποθέσεις και πολιτικά πρόσωπα» όπως ο ίδιος αναφέρει και διευκρινίζει τα ακόλουθα:
«Ουδέποτε μου χαρίστηκε οποιοδήποτε δάνειο από κάποια τράπεζα».

Ο κ. Προδρόμου προσθέτει ότι η υπόθεση στην οποία γίνεται αναφορά δεν αφορούσε δανεισμό αλλά «ήταν περίπτωση μεγάλης πλαστογραφίας σε τραπεζικό λογαριασμό μου».

«Το άτομο που ήταν υπεύθυνο για την πλαστογράφηση του λογαριασμού οδηγήθηκε ενώπιον ποινικού δικαστηρίου και καταδικάστηκε. Η τράπεζα αναγνώρισε μέρος της ευθύνης για χρεώσεις μέσω πλαστογραφίας και στη συνέχεια συμφωνήθηκε να επιμερισθεί η ζημιά» αναφέρει.

Ο κ. Προδρόμου σημειώνει ότι «με το συμβιβασμό που έγινε όχι μόνο δεν μου χαρίστηκε δάνειο, αλλά επωμίσθηκα σημαντικό μέρος της ζημιάς».

«Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση που εκδηλώνεται έναντι τυχόν χαριστικών πρακτικών και προνομιακής μεταχείρισης. Ωστόσο, μαζί με την αυστηρότητα, θα πρέπει να υπάρξει και προσοχή στη μεταχείριση των στοιχείων και πληροφοριών που πρέπει πράγματι να έρθουν στη δημοσιότητα» συνεχίζει.

http://www.philenews.com