16 Μαρτίου 2013

Σάλος στην Τουρκοκρατούμενη Κύπρο, από μια δήλωση !

Μπορεί η Δημοκρατία της Κύπρου να περνάει δύσκολες στιγμές με μνημόνια και ΔΝΤ, στην κατεχόμενη βόρεια πλευρά του νησιού, έχουν άλλους μπελάδες:

με τα στριπτιζάδικα !
Το θέμα της εβδομάδας, είναι μια δήλωση Υπουργού τον οποίο τώρα πιέζουν να παραιτηθεί.

Ας τα πάρουμε από την αρχή:
Στην κατεχόμενη Κύπρο, ευδοκιμούν τα nightclubs, που προσφέρουν κυρίως ...σεξ. Στην πραγματικότητα πρόκειται για οίκους ανοχής.
Βρίσκονται στο δρόμο, από τη Λευκωσία προς την Μόρφου (οι Τούρκοι τη λένε Guzelyurt).

Προχθές Παρασκευή 14 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας του ψευδοκράτους Ertuğrul Hasipoğlu μιλώντας δημόσια για τα θέματα αρμοδιότητάς του, είπε τη φράση που ξεσήκωσε ολόκληρη την κατεχόμενη Κύπρο, αλλά και τη γειτονική Τουρκία:
"μου ζητούν να κλείσω τα "βρώμικα" νυχτερινά κέντρα. Μα αν τα κλείσω, θα γ@μήσουν εμάς (οι πελάτες τους)!"



Μετά από θύελλα αντιδράσεων, ο Υπουργός εξήγησε ότι αυτά που είπε ήταν μέρος μιας ιστορίας, η οποία έχει ως εξής:
Κάποιος πρώην Υπουργός στα κατεχόμενα, ήθελε να κλείσει τα nightclubs, τα οποία ονόμαζε "εργοστάσια". Μετά από κάποια χρόνια, ο Hasipoğlu τον ρώτησε γιατί δεν τα έκλεισε κι ο πρώην Υπουργός του απάντησε: "έχουμε 40.000 στρατιώτες και 40.000 φοιτητές στο νησί, πώς θα μπορούσα να τα κλείσω;"
Ορμώμενος από τη θεωρία του προκατόχου του, ο Hasipoğlu θέλησε να πεί ότι αν έκλεινε τα κέντρα (που στην πραγματικότητα είναι πορνεία), οι γεμάτοι τεστοστερόνη 40.000 Τούρκοι στρατιώτες, θα ...ξεχαρμάνιζαν αλλού.
Υπ΄αυτή την έννοια, μια χαρά τα ΄πε ο Hasipoğlu, που μας θύμισε με την ευκαιρία, ότι στο νησί έφεραν 40.000 Τούρκους στρατιώτες και 40.000 Τούρκους φοιτητές για να αλλοιώσουν τη σύνθεσή του.