11 Μαρτίου 2013

Κεφαλογιάννης:Βαβέλ δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Για Βαβέλ δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ΑΟΖ κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.

"Είναι σαφές πως τα στελέχη και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να ευθυγραμμιστούν σε καμία απολύτως θέση και για κανένα ζήτημα", τονίζει ο κ. Κεφαλογιάννης και αναφέρει αναλυτικά:

"Σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος “αδειάζει” τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη, που την Παρασκευή “άδειασε” τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είχε “αδειάσει” τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΑ, για το θέμα της ΑΟΖ".

"Το θέατρο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: “Αυτή είναι η θέση μας! Αν δεν αρέσει την αλλάζουμε”, μόνο γέλιο, πλέον, προκαλεί", υπογραμμίζει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΝΔ αναφέρει ως πηγές τις δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου στη ΝΕΤ σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ενημέρωση στη ΝΕΤ», τις δηλώσεις του Γιώργου Σταθάκη στον Real FM στις 8 Μαρτίου, τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με το βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Eric Rubin στις 24 Ιανουαρίου, ενώ επισυνάπτει και το ακόλουθο link :
Θέσεις ΔΕΑ: http://www.dea.org.gr

enikos.gr